Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Fiyatı Tüm Platformlar İçin Belli Oldu!

Far Cry 6 Fiyatı Tüm Platformlar İçin Belli Oldu!

Far Cry 6 fiyatı tüm platformlar için belli oldu. Nadide oyunumuz bugün de PC, PS4 ve XBOX One fiyatı ile gündemimizde.

Far Cry 6 Fiyatı Açıklandı!

18 Şubat 2021 tarihinde yeni oyunu çıkacak Far Cry serisi 2004‘den bu yana hayatımızda büyük önem taşıyor. Oyun geliştiricisi Ubisoft güzel bir sinematik ile gönülleri fethetmesinin ardından oyunu ön siparişe açtı. Böylelikle Far Cry 6 fiyatı konusunda fikirlerimiz oluştu.

Far Cry 6 Sinematik Açılış Fragmanı:

Sinematik videosunu hala izlemediyseniz sizi biraz görsel şölen ile baş başa bırakalım.

Far Cry 6 Fiyatları

PlayStation 4 İçin Fiyatları

  • Standart Edition – 60 Dolar
  • Gold Edition – 99 Dolar
  • Ultimate Edition – 119 Dolar
  • Collector’s Edition – Açıklanmadı

Xbox One İçin Fiyatları

  • Standart Edition – 470 TL
  • Gold Edition – 600 TL
  • Ultimate Edition – 650 TL
  • Collector’s Edition – Açıklanmadı

PC İçin Fiyatları

  • Standart Edition – 269 TL
  • Gold Edition – 449 TL
  • Ultimate Edition – 495 TL
  • Collector’s Edition – Açıklanmadı

far cry 6 fiyatı

Far Cry 6 fiyatlarını incelediğimiz zaman PC oyuncularının biraz daha şanslı olduğunu görebiliyoruz. Tabii PC oyuncularına başka bir haber daha verelim; Far Cry 6 oyununa hem Epic Games Store üzerinden hem de UPlay üzerinden ulaşabilirsiniz. Her iki oyun mağazasında da aynı fiyat üzerinden oyunu satın alabileceksiniz. Ayrıca Far Cry 6, Google‘ın bulut platformu Stadia‘ya da gelecek.

PlayStation 4 için oyunun fiyatlarını dolar kuru üzerinden paylaşmak durumunda kaldık çünkü Far Cry 6 henüz PlayStation Store Türkiye mağazasında bulunmuyor. Yakında Türkiye mağazasına ekleneceği de tahmin ediliyor.

Tüm paketlerin içeriklerini kısaca açıklamaya gelecek olursak;

Standard Edition: Sadece ana oyunu içerecek.

Gold Edition: Ana oyun ve Season Pass içerecek.

Ultimate Edition: Ana oyun, Season Pass, Jungle Expedition, Croc Hunter paketi ve Vice paketi.

Collector’s Edition: Ana oyun ve Ultimate Edition içeriklerinin tamamı, “Tostador” makinesinin kaliteli bir replikası, Tobatron isimli ünlü bir sanatçı tarafından hazırlanan ve tek sayfa olan “Birleştirme Talimatı”, koleksiyon kutusu, özel Steelbook, 10 çıkartma içeren bir set, Chorizo anahtarlığı, harita, 64 sayfalık bir çizim kitabı ve oyun müziklerini içeriyor.

far cry 6 collectors edition

Umarız ki Far Cry 6 beklentimizin de üstünde bir başarı yakalayıp oyun dünyasının ilgisini daha da fazla çeker. Gülmek, eğlenmek isterseniz sizi Instagram adresimize bekleriz. Ayrıca oyun, sinema, teknoloji, espor haberlerine en kısa zamanda ulaşmak ve ilginç konular hakkındaki testlerimizi çözmek isterseniz de SaveButonu sizi bekler.

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

3 Yorumlar

  1. Ubisoft neden yeni oyunlarını artık Steam’e çıkarmama kararında?

    • Ubisoft çalışanı Chris Early 2019’un Eylül ayında bu konuda

      “Steam genellikle oyun satışlarının yüzde 30’unu alır, yüzde 70’i ise yayıncılara gider. Buna karşılık Epic Games Store, yayıncılara ve geliştiricilere çok daha fazlasını sunuyor. Epic Games Store’da gelirlerin yüzde 88’ini geliştiriciler alıyor.”

      diyerek fikirlerini belirtmişti.

      • Fakat daha fazla oyuncuya ulaşabilmesi açısından steam platformu, Epic Games ve Uplay den daha avantajlı ve Steam’in oyun içi arayüzü hem Epic Games’ten hem de Uplay’den daha iyi bana kalırsa. İnsanlar toplulukta inceleme olsun, kuratörler olsun, rehberler olsun bir çok farklı yerde oyun hakkında olumlu olumsuz fikir beyan edebilirken aynı zamanda oyuna sahip diğer kullanıcılara da yardımcı oluyorlar. Eğer Epic Games ya da Uplay bu özelliklere sahip olsaydı Chris Early’nin fikrine katılabilirdim. Fakat ortada sadece kar elde etme amacı taşıyorlar. Oyuncuların fikirlerinin pek bi önemi yok gibi geldi. Kaldı ki EA bile oyunlarını Steam’e getirmişken Ubisoft’un bu konuda ısrarcı olmasını anlamış değilim. Ayrıca verdiğiniz bilgilendirme yanıtından dolayı çok teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir