Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı

Far Cry 6 Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı

Oyuncular tarafından merakla beklenen serinin yeni oyunu Far Cry 6 Türkçe altyazılı bir fragman ile karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde.

Her yeni oyunu ile oyuncular tarafından hem çokça eleştirilen, hem de iyi satış rakamlarına sahip olmayı başarabilen Far Cry serisinin geçtiğimiz günlerde 6. oyunu ile oyuncuların karşısına bir kez daha çıkacağı Ubisoft tarafından açıklanmıştı. Bu açıklamadan önce ise oyun hakkında yapılan sızıntılar ile oyuncular zaten yeni bir Far Cry oyunu ile karşı karşıya olduğumuzu da öğrenmişlerdi.

Bu kez Ubisoft cephesinden gelen bilgiler ile oyunun konusuna ve bizlere vadettiklerine daha yakından bakma fırsatımız oluyor. Far Cry 6 Türkçe altyazılı fragmanı Ubisoft Türkiye hesabından yayınlandı ve oyuncuların genel olarak olumlu tepkileri ile karşılandı. Bir diktatörün ülkesini eski ihtişamına kavuşturmaya çalışmasını deneyimleyeceğimiz oyunda diktatör Anton Castillo ünlü oyuncu Giancarlo Esposito tarafından canlandırılacak.

Merakla beklenen oyun 18 Şubat 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için bu tarihte çıkış yapacak olan oyun yeni nesil konsolların çıkışı ile birlikte PlayStation 5 ve Xbox One X üzerinden de oynanabilecek. Ayrıca oyuncular oyunu eski nesil konsollar için bir kez satın aldıktan sonra yeni nesil konsollarında ek bir ücret ödemeden oynayabilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir