Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Vaas ve Diğer Popüler Kötüleri Geri Getiriyor!

Far Cry 6 Vaas ve Diğer Popüler Kötüleri Geri Getiriyor!

Ubisoft Forward etkinliğinde yapılan duyurulara göre Far Cry 6 Vaas, Pagan Min ve Joseph gibi popüler kötüleri geri döndürecek! Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının devlerinden Ubisoft‘un sıradaki projeleri ve oyunları hakkındaki en son bilgileri paylaştığı Ubisoft Forward etkinliğinde merakla beklenen Far Cry 6 hakkında da yepyeni detaylar elde etme  fırsatı bulduk. Bizleri Yara adasına götürecek ve adanın diktatörü Antón Castillo‘ya karşı verilen mücadelenin tam ortasına bırakacak olan Far Cry 6‘dan yepyeni iki video görme şansına sahip olduk. Bu videoların ilkinde Yara‘nın diktatörü olan Antón Castillo‘yu daha yakından tanıyoruz. Castillo‘nun oğlu Diego’nun babasından kurtulmak için kimliğini gizleyerek bindiği bir gemide yaşananlar her iki karakter hakkında da büyük ipuçları veriyor.

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Açıklandı, Oynanış Videosu Yayımlandı

Etkinlikte yayınlanan bir diğer video ise çoğu oyuncuyu deyim yerindeyse coşturmuş durumda. Far Cry serisi neredeyse tüm geçmişi boyunca her zaman akılda kalıcı kötü karakterleri ile öne çıkmıştır. Bunların en ünlüsünün ise Far Cry 3‘ün kötüsü Vaas olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Far Cry 6 Season Pass ile birlikte Vaas, Pagan Min ve Joseph geri dönüyorlar! Hem de oyuncular olarak onlara hayat vereceğimiz bir biçimde. Yalnızca Season Pass sahiplerinin erişebileceği bu içeriklerde hikayeyi bir nevi onların gözünden göreceğiz. Tüm bunlara ek olarak Far Cry 6‘nın Season Pass paketi Far Cry 3‘ün sevilen DLC’si Blood Dragon‘ı da beraberinde getirecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir