Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Çıkış Tarihi Açıklandı, Oynanış Videosu Yayımlandı

Far Cry 6 Çıkış Tarihi Açıklandı, Oynanış Videosu Yayımlandı

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu Far Cry 6 için çıkış tarihi açıklandı ve birçok yeni video yayımlandı.

“Ubisoft Orijinal” etiketiyle piyasaya sürülmesi beklenen ilk oyun Far Cry 6 ile ilgili yeni bilgilere ulaşacağımızı geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Ubisoft, oynanış videosunu paylaşacağını 26 Mayıs’ta açıklamıştı.

Ubisoft, Far Cry 6’nın oynanışını gösteren uzun bir video yayımladı. Geliştirici, bunun yanında Far Cry 6 için çıkış tarihini açıkladı.

Far Cry 6 – Bildiğimiz Her Şey

Far Cry 6 Çıkış Tarihi

Far Cry 6, 7 Ekim 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia platformlarında piyasaya sürülecek.

Far Cry 6 Oynanış Videosu

Yayımlanan yeni videolar, Far Cry 6’da bulunan bazı karakterlerin tanıtımıyla birlikte uzunca bir oynanış videosunu bizlere sundu.

Far Cry 6’nın heyecan uyandıran oynanış videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Serinin uzun süredir hayranı olan birçok oyuncu, Far Cry 6’nın hem yenilikçi hem de serinin köklerini yansıtan bir oyuna benzediğini belirtti. Beklentiler yüksek.

Dani Rojas adlı karakteri tanıtan fragmanı aşağıdan izleyebilir, daha fazla fragman için Ubisoft’un resmî YouTube kanalına uğrayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=O_gsJmXllNs

Far Cry 6 Versiyonları / Fiyatları

Oyun; Standard, Gold ve Ultimate olmak üzere üç farklı sürümle piyasaya sürülecek. Far Cry 6’yı Xbox için Microsoft Store, PS için PS Store, PC içinse Uplay ve Epic Games Store’dan satın alabileceksiniz.

Standard versiyon sadece oyunu içerecek. Gold sürümde ise oyuna ek olarak sezon bileti de oyunculara sunulacak. Ultimate sürüm ise bu ikisine ek olarak bir “Ultimate Pack” barındıracak.

Türkçe alt yazı olmayacağı için birçok oyuncunun tepki gösterdiği, ancak döviz kurlarına bakıldığında çok da bir şey söyleyemeyeceğimiz fiyatlar aşağıdaki şekilde:

Epic Games Store ve Uplay

  • Standard: 269 TL
  • Gold: 449 TL
  • Ultimate: 495 TL

Microsoft Store

  • Standard: 600 TL
  • Gold: 800 TL
  • Ultimate: 855 TL

PS Store

  • Standard: 569 TL
  • Gold: 809 TL
  • Ultimate: 959 TL

Oyunun daha önce yayımlanmış olan bir fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir