Anasayfa > Oyun Haberleri > Far Cry 6 Xbox ve Bethesda Gösteriminde Kendine Yer Buldu

Far Cry 6 Xbox ve Bethesda Gösteriminde Kendine Yer Buldu

Far Cry 6 Xbox ve Bethesda gösteriminde kendine bir kez daha yer buldu. Yeni bir oynanış videosu yayımlandı.

Ubisoft’un sevilen FPS serisi yakın zamanda yeni üyesini bünyesine katmaya hazırlanıyor. Seri her bir oyunda oyuncuları büyük bir açık dünyaya bırakmış ve aksiyon dolu senaryolar sunmuştu. Serinin son halkası ise açık dünya ve aksiyon elementlerini en üst seviyeye taşıyacak.

Yayımlanan yeni video ise oyunun ana kötüsünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Anton Castillo adındaki diktatör ünlü ve yetenekli aktör Giancarlo Esposito tarafından canlandırılıyor. Aktörü daha önce Breaking Bad dizisinde Gustavo Fring olarak izlemiştik.

Far Cry 6 Hakkındaki Tüm Detaylar – Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri

İki dakikalık videoda oynanış esnasında kullanacağımız onlarca silah da bir kez daha görücüye çıkıyor. Diğer oyunların aksine oyuncular Far Cry 6’da çok daha fazla silaha sahip olacak. Sırta giyilebilen roketatarlar, kaset fırlatıcılar ve çok daha fazlası Far Cry 6’nın envanterinde yer alacak. Gösterim bünyesinde yayımlanan fragmanında oyuncunun bir tank kullandığı bile görülüyor.

Yeni oyunun bir diğer farklı yönü ise orman ve arazilerin yanı sıra şehri de bir savaş alanı olarak sunmasında yatıyor.

Far Cry 6 ile beraber oyuncular kurgusal bir Karayip adasına yolculuk edecek. Zamanın akmayı bıraktığı ve bir diktatörün altında çürüyen Yara ülkesi, oyuncuların hayat vereceği Dani Rojas tarafından kurtarılmayı bekleyecek. Oyunun Gold Edition adı verilen özel sürümü de ön siparişe açıldı. Serinin yeni oyunu 7 Ekim 2021 tarihinde Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 üzerinde çıkış yapacak. Oyuna dair diğer detayları yukarıdaki yazımızdan görebilirsiniz.

Season Pass içeriklerini satın alan oyuncuların diğer oyunlardaki Far Cry kötülerine hayat verebileceğini de belirtelim. İçerik paketinde oyuncular Vaas, Pagan Min ve Joseph’e hayat verebilecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir