Anasayfa > Oyun Haberleri > Fenerbahçe’nin İlk Mobil Oyunu Yayınlandı: FuBo Rolls

Fenerbahçe’nin İlk Mobil Oyunu Yayınlandı: FuBo Rolls

Fenerbahçe’nin ilk mobil oyunu bugün itibariyle App Store’da yerini aldı. 5 mobil oyunla piyasaya giriş yapacağını açıklayan Fenerbahçe ilk adımı böylece atmış oldu. Detaylar haberimizde:

Ülkemizin önde gelen spor kulüplerinden Fenerbahçe, yeni dönemde farklı bir vizyon benimsemişe benziyor. Sosyal mecralarda aktif olan kulüp geçtiğimiz günlerde mobil oyun piyasasına 5 yeni oyunla gireceğini duyurmuştu. Ali Koç’un taraftar uygulaması Mohikan’ı tanıttığı sırada yapılan açıklamanın ardından çalışmanın meyvelerini görmeye başladık.

PUBG Mobile Ağustos Ayının En Çok Kazanan Mobil Oyunu Oldu

Bahsedilen 5 oyundan ilk açıklanan FuBo Rolls oldu. Fenerbahçe adına HiGames ve MooMoo firmaları tarafından tasarlanan FuBo Rolls, görmeye oldukça alıştığımız bir oyun tarzı. Kısa bölümlerden oluşan oyunda karşıdan gelen düşmanları elimizdeki topla süpürüyor, bu topu fırlatabiliyor ve bölümlerde bulunan tuzakları aktifleştirerek haritayı düşmanlardan temizliyoruz. Kombolarla para kazanmak ve bu paralarla çeşitli eşyalar almak mümkün.

FuBo Rolls kısa süreli ve eğlenceli bir mobil oyun alternatifi olabilir.
FuBo Rolls kısa süreli ve eğlenceli bir mobil oyun alternatifi olabilir.

Fenerbahçe’nin İlk Mobil Oyunu Nasıl İndirilir?

Bugün sadece Apple için çıkış yapan oyunu App Store üzerinden indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyun henüz Google Play Store’da bulunmadığından Android cihaz sahiplerinin bir süre daha beklemesi gerekecek.

Oyun 200 MB’lık bir boyuta sahip ve bedava, reklamları kaldırmak için ise 18.99 TL gibi bir fiyatı gözden çıkarmanız gerekecek. FuBo Rolls IOS 10.0 ve üzeri tüm cihazlarla uyumlu.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir