Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 21 Duyuruldu

FIFA 21 Duyuruldu

EA Games’in en büyük markalarından olan FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 21 Xbox Series X ve PlayStation 5 için duyuruldu. Detaylar haberimizde.

EA Games özellikle de serinin hayranları tarafından merakla beklenen FIFA 21 ‘i duyurdu. Oyun şimdilik yalnızca Xbox Series X ve PlayStation 5 için duyurulmuş olsa da alışık olduğumuz şekilde ilerleyen zamanlarda PC platformu başta olmak üzere eski nesil konsollar olan PlayStation 4 ve Xbox One X için de çıkışını gerçekleştirecektir. EA Games‘in para basan serilerinden biri olan FIFA‘nın yeni oyununu bu platformlara çıkartmaması zaten ancak bir hayal olabilirdi.


Oyun hakkında henüz detaylı bilgilere sahip değiliz. FIFA 21 hakkında daha çok bilgiye ulaşmak için EA Play Live etkinliği beklememiz gerekecek. Etkinlik 19 Haziran tarihinde ülkemiz saati ile 02:00‘da gerçekleşecek. Etkinlikte oyunun duyuru videosu ve belki de çıkış tarihi için bilgiler elde edebileceğiz. Oyunculara ”yepyeni bir oyun deneyimi” yaşatacağı söylenen oyun bakalım kendisinden önce gelen sayısız FIFA oyunundan ne gibi farklı yönleri ile ayrılacak? Yeni nesil konsollar için duyurulan oyundan buna bağlı olarak grafiksel gelişmeler beklemek son derece doğal ancak EA bunların üstüne başka ne gibi farklılıklar koyacak, daha doğrusu koyabilecek mi bunu hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir