Anasayfa > Oyun Haberleri > İngiltere Premier Lig, FIFA Taraftar Sesleriyle Renklenecek

İngiltere Premier Lig, FIFA Taraftar Sesleriyle Renklenecek

Sky Sports, Premier Lig döndüğünde maçlarda taraftar yokluğunu hissettirmemek için FIFA’dan alınan takımlara özel taraftar ses efektleri kullanacak. 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle askıya alınan, başladığında ise taraftarsız oynanacak olan İngiltere futbol liginin yayımcısı Sky Sports, eksikliği gidermek için güzel bir yola başvuruyor. Gerçekçi futbol serisi FIFA’dan alınacak olan taraftar sesleri, maçların arka planına yansıtılacak ve böylece eksiklik hissedilmeyecek. Ses efektlerinin takımlara özel olması da işin bir diğer yanı. Taraftar bile yokken kim Liverpool maçında “You Will Never Walk Alone” dinlemek istemez ki?

Sky Sports’tan bir yönetici olan Rob Webster, yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“Canlı spor iki aydır bizlerden uzakken hayranlara maçları nasıl yayımlayacağımıza dair yeni yollar hakkında çok düşündük, buluşup maçı izleyemeyecek olsalar bile. Sky Sports izleyicilerinin stadyumlara gidemeseler de, aileleri veya arkadaşlarıyla maçı izleyemeseler de hâlâ bütün hissiyatı almalarını ve en iyi izleme tecrübesine sahip olmalarını istiyoruz.”

Premier Lig’in başlangıç tarihi şu an 17 Haziran olarak planlanmış durumda. FIFA’nın yaratıcısı EA’in etkinliği EA Play Live 2020 için de bir ertelemenin söz konusu olduğunu hatırlatalım.

EA Play Live 2020 Etkinliği Ertelendi!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir