Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 21 Steam ‘de Yerini Aldı – Fiyatlar Belli Oldu

FIFA 21 Steam ‘de Yerini Aldı – Fiyatlar Belli Oldu

Geçtiğimiz günlerde EA Games tarafından duyurulan FIFA 21 Steam üzerinde de yerini aldı. Serinin farklı sürümlerinin fiyatları belli oldu. Detaylar haberimizde.

EA Games‘in hiç şüphesiz en çok sevilen ve takip edilen serilerinden biri olan FIFA geçtiğimiz günlerde FIFA 21 ile döneceğini bizlere göstermişti. Oyun için yayınlanan tanıtım videosu ile birlikte FIFA 21 Steam başta olmak üzere diğer platformlarda da yerini aldı. Merakla beklenen oyun PlayStation 5 de dahil olmak üzere PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One ve PC platformları için de çıkışını gerçekleştirecek.

FIFA 21 Steam

9 Ekim 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşması beklenen oyun için fiyatlar da belli olmuş durumda. Ancak fiyatlar gerçekten de dudak uçuklatacak cinsten. FIFA 21 Steam üzerinden Standart Edition ile 419,99, Champions Edition ile 559,99, Ultimate Edition+Limited Time Bonus sürümü ile ise 599,99 TL‘den alıcı bulacak.

PlayStation 4 kullanıcıları için ise Standart Edition 499,90, Champions Edition 599,90, Ultimate Edition ise 699,90 TL olacak. Xbox One oyuncuları ise FIFA 21‘e sahip olmak için Standart Edition için 497,50, Champions Edition için 597 ve Ultimate Edition için ise 699 TL‘yi gözden çıkartmak durumunda kalacaklar. Oyunun Xbox Series X ve PlayStation 5 için hangi fiyatlar ile çıkış yapacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

2 Yorumlar

  1. -Oğlunuz ne ile meşgul acaba?
    +Oğlum kendi tabiri ile gamer bize göre de bilgisayarın başından kalkmayan biri
    -(Hmm bunlar zengin galiba) Verdim gitti kızı.

    Okulumuz 3/A sınıfından Kemal Özbek’in senaryosunu okumuş oldunuz. Oyun oynamak yavaş yavaş lükse dönüyor korktuğum gibi. TLoU2 çıkışından daha 1 gün geçmeden 70₺ zam koyup 500’e yuvarlandı bile. Umarım önümüzdeki süreçlerde yeni oyunları oynayabilmek için kredi çekmemiz gerekmez.

  2. Dudağım uçuklamadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir