Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 22 Çıkış Tarihi, Resmi Fragmanla Birlikte Açıklandı

FIFA 22 Çıkış Tarihi, Resmi Fragmanla Birlikte Açıklandı

FIFA 22 için çıkış tarihi, fiyat bilgisi ve resmî fragman oyuncuların beğenisine sunuldu.

FIFA 22, sonunda oyunculara tanıtıldı. EA’in paylaştığı videoyla birlikte popüler futbol simülasyonunun yeni oyununun kullanacağı teknolojiyi görmüş, çıkış tarihini öğrenmiş olduk. Bütün bunlarla birlikte oyunun fiyatı da açıklandı.

FIFA 22 Tanıtım Fragmanı

EA, yeni FIFA oyununun kullanacağı teknolojiyi aşağıdaki videoyu paylaşarak oyunculara tanıttı.

EA, HyperMotion teknolojisiyle birlikte futbol oyunlarının oynanışında bir devrim yaratacağını iddia ediyor. HyperMotion, sahadaki yirmi iki oyuncunun da doğal bir şekilde oynamasını sağlayacak, makine öğrenimi ve yapay zekadan yardım alarak doğal hareketler üretecek bir teknoloji olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni nesil konsollar ve Stadia üzerinde kullanılacak HyperMotion teknolojisi; gerçek oyuncuların hareketlerinden, daha güçlü yapay zekadan, yeni neslin gücünden faydalanıyor. Buraya tıklayarak EA’in HyperMotion hakkında paylaştığı detaylara ulaşabilirsiniz.

Her yıl yenisi çıkan spor simülasyonlarını oynayanların ortak sorununun farkındayız: Tekerrür. Her sene çıkan oyunlarda yenilik yapılacağı iddia edilse de oyuncular bir önceki sene çıkan oyunun aynısını oynamaktan şikâyetçi. FIFA serisinin bu yılki oyunu ise yeni neslin gücünü tam olarak kullanarak bu sefer bu döngüyü kırmayı hedefliyor. Bakalım EA bu sene başarabilecek mi?

fifa-22-cikis-tarihi-fragman-fiyat

FIFA 22 Çıkış Tarihi

FIFA 22, 1 Ekim 2021 tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Google Stadia için piyasaya sürülecek. Oyunun ayrı bir versiyonu olan FIFA 22: Legacy Edition ise Nintendo Switch kullanıcıları için çıkacak.

FIFA 22 Fiyatı

Oyunun fiyatları ise beklendiği üzere ülkemiz standartlarına göre cep yakar vaziyette.

Xbox Series X|S

Xbox One

  • Standart Sürüm: 499,99 TL

PlayStation 5

PlayStation 4

  • Standart Sürüm: 500 TL

Steam

  • Standart Sürüm: 419,99 TL
  • Ultimate Sürüm: 559,99 TL

Origin

  • Standart Sürüm: 419,99 TL
  • Ultimate Sürüm: 559,99 TL

Konsollarda Ultimate Edition satın alırsanız oyunun iki nesildeki versiyonuna da sahip oluyorsunuz. Tek nesil için almak isterseniz standart sürümlere göz atabilirsiniz. Ultimate sürüm sayesinde aynı zamanda farklı faydalara da sahip olabiliyorsunuz. 11 Ağustos’a kadar ön sipariş verirseniz de ekstra bonuslardan yararlanabiliyorsunuz. Paketlerin detaylı içeriklerine göz atmak için yukarıda ilgili linklere tıklayabilirsiniz.

FIFA 22 Xbox Game Pass / EA Play Servislerine Gelir mi?

FIFA 22’nin çıkışından bir süre sonra EA Play’e, dolayısıyla da Xbox Game Pass kütüphanesine eklenmesi bekleniyor. Fakat bu yüksek ihtimalle 2022 yazında gerçekleşecek, bu sebeple şimdiden heveslenmenize pek gerek yok.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir