Anasayfa > Oyun Haberleri > FIFA 23 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

FIFA 23 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

FIFA 23 için geçtiğimiz gün yayımlanan fragman ile birlikte oyun hakkında pek çok detay oyunseverlere açıklandı. Çıkış tarihi ve fiyatının belli olması dışında oyuna gelecek olan bazı yenilikler hakkında artık daha detaylı bilgiye sahibiz.

Stray Steam’de Anlık Oyuncu Rekoru Kırdı

FIFA 23, EA‘in FIFA adıyla piyasaya süreceği son futbol oyunu olacak. Bu açıdan FIFA 23, 1993‘ten yani FIFA International Soccer‘dan beri futbolu ve video oyunlarını seven kişilerin vazgeçilmezi olan serinin son oyunu olacak.

FIFA 23 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Eğer FIFA Ultimate Edition‘u edinirseniz 27 Eylül‘de FIFA 23‘ü oynayabilecek böylece 3 gün erkenden oyuna erişebileceksiniz. Asıl çıkış tarihi ise 30 Eylül olarak açıklandı.

  • FIFA 23 PC Fiyatı: Standart: 700 TL, Ultimate: 900 TL
  • FIFA 23 PlayStation Fiyatı: Standart: 700 TL, Ultimate: 1000 TL
  • FIFA 23 Xbox Fiyatı: Standart: 700 TL, Ultimate: 1000 TL

Kadınlar Dünya Kupası

Katar sermayesinin de yoğun çabaları sayesinde FIFA Dünya Kupası 2022, bu yıl bizi Basra Körfezi’nin kıyılarına götürüyor. FIFA 23, 2022 dünya kupasına sahip olacak. Bunun yanında kadın milli takımlarının ter dökeceği Kadınlar Dünya Kupası da oyuna eklenecek. Ayrıca futbol kulüplerinin kadın takımlarıyla da oynayabileceğiz ki bu özellik fragmanda en üzerinde durulan konulardan biri.

İlk Kez Bir FIFA Kapağında Kadın Futbolcu

Chelsea kadın futbol takımından Sam Keer, PSG‘de ter döken yıldız oyuncu Kylian Mbappé ile birlikte FIFA 23‘ün kapak tasarımında yer alıyor.

fifa-23-cikis-tarihi-ve-fiyati-aciklandi

Yukarıda saydıklarımız dışında FIFA 23 için en heyecan verici özelliklerden biri tam crossplay desteğine sahip olacak olması. Bu, PS5 oyuncusu ile Xbox Series X veya PC oyuncusunun çevrimiçi karşılaşma yapabileceği anlamına geliyor. Ancak bu crossplay sistemi farklı nesildeki konsolların müsabakalarını desteklemiyor. Örneğin Xbox One ile PlayStation 5 oyuncusu FIFA 23’te çevrimiçi müsabaka yapamayacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir