Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy 16 PC İçin Çıkış Yapabilir

Final Fantasy 16 PC İçin Çıkış Yapabilir

Final Fantasy 16 PC yolcusu olabilir. Oyunun PlayStation 5 sürümünden sonra PC’ye geleceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde.

Square Enix tarafından geliştirilen popüler video oyun serisinin son oyunu Final Fantasy 16, PlayStation 5 platformuna özel olarak çıkış yapacak. Ancak yeni yayımlanan bir videoya göre Final Fantasy 16 bilgisayarlara PlayStation 5 için çıkış yaptıktan bir süre sonra gelebilir.

Final Fantasy 16, PlayStation 5 İçin Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde PlayStation Brezilya, resmi YouTube hesabında PlayStation 5’e özel olarak çıkacak bazı oyunları gösteren bir video yayımladı. Videoda Deathloop, Ghostwire: Tokyo, Godfall oyunları ile birlikte Final Fantasy 16 da yer aldı. Ancak Final Fantasy 16 ekranda belirdiğinde altta bulunan küçük yazıda yalnızca sınırlı süreli olarak PlayStation 5 için özel olacağı belirtiliyor.

Bu yazı oyunun Nintendo Switch ve Xbox gibi konsollarda oynanabilir olmayacağını da belirtiyor olabilir. Fakat oyunun geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlenen Square Enix ekibinin, aklının Final Fantasy 16 PC versiyonu için karışık olduğu düşünüldüğünde, Final Fantasy 16’yı PlayStation 5 çıkışından sonra PC’de de görebiliriz.

Geçtiğimiz yıl eylül ayında PlayStation 5 etkinliğinde tanıtılan Final Fantasy 16 bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Serinin diğer oyunları gibi hack and slash tarzında bir oynanışa sahip olan yapımın bu yıl içerisinde biz oyuncularla buluşması bekleniyor.

Hakkında Yalçın Erdal

6 yaşında internet kafede başlayan oyun tutkusunu konsolu ile evine taşıyan bir içerik üreticisidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir