Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy XIV’ün Yeni Genişleme Paketi Endwalker 2021 Sonbaharında Geliyor

Final Fantasy XIV’ün Yeni Genişleme Paketi Endwalker 2021 Sonbaharında Geliyor

Final Fantasy Endwalker çıkış tarihi belli oldu. Serinin 14. oyununun eklenti paketi olan Endwalker’dan beklentiler çok yüksek.

Final Fantasy serisi piyasaya sürüldüğü 1987 tarihinden beri pek çok başarılı yapıma imza attı. Neredeyse 35 yaşına gelmek üzere olan oyun serisi, halen popüleritesini sürdürmeye devam ediyor. Piyasaya sürekli remake ve yeni oyun süren ünlü serinin son müjdesi ise oyuncuları memnun edecek. Square Enix Twitch üzerinden yaptığı canlı yayında Final Fantasy 14 ile ilgili heyecan verici bir müjde verdi. Final Fantasy 14’ün dördüncü eklenti paketi olan Endwalker 2021 yılında bizlerle buluşacak. Eklenti paketi, an itibariyle hakkında çok şey bilinmemesine rağmen heyecan yaratmayı başardı.

Final Fantasy VII Remake’in Satışları 5 Milyon’u Geçti!

Square Enix, diğer büyük oyun şirketlerinin aksine yapım takvimlerine daha sadık. Final Fantasy Endwalker çıkış tarihi belli olduktan sonra 2021’de eklenti paketinin gecikmeden piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Peki, Endwalker’la ilgili şu ana kadar neler biliyoruz?

Hikayeyle ilgili henüz çok fazla detay paylaşılmadı. Ancak, yeni eklenti paketinin, hikayeyi Shadowbringers paketinin bıraktığı yerden devam ettireceği anlaşılıyor. Final Fantasy 14’ün 10 sene süren macerasının bu eklenti paketiyle biteceği de yapılan açıklamalar arasında. Oyun direktörü Naoki Yoshida‘nın verdiği bilgilere göre, Endwalker’ın hikayesi 6.0 güncellemesiyle bitecek. 6.1 güncellemesinde ise Hydaelyn ve Zodiark görevleri bitecek ve yeni bir macera başlayacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir