Anasayfa > Oyun Haberleri > Final Fantasy XIV: Endwalker Fragman Videosu Yayımlandı

Final Fantasy XIV: Endwalker Fragman Videosu Yayımlandı

Final Fantasy XIV: Endwalker fragman videosu yayımlandı. Altı dakikalık Endwalker genişleme paketi oyunun YouTube kanalında görücüye çıktı. 

Fragman videosunun yayımlanmasıyla beraber dijital hayran festivali de başlamış oldu. Bir önceki fragman ile kıyaslandığında daha geniş detaylar sunan video, Sharlayan şehrinin yanı sıra birçok detayı gözler önüne seriyor. Aynı zamanda silah olarak tırpan kullanan bir sınıf da videoda karşımıza çıkıyor. Fragman için geçtiğimiz aylarda yayımlanan videonun genişletilmiş bir sürümü diyebiliriz.

Final Fantasy XIV: Endwalker Radz-at-Han ve Garlemald gibi devasa yeni bölgeleri de oyunun bünyesine katacak. Yeni seviye sınırı 90 olarak belirlenecek ve Sage ile Reaper için de iki adet yeni görev gelecek. Her MMORPG’nin genişleme paketlerinde olduğu gibi yeni zindanlar, yağmalamalar ve ekipmanlar da oyuna katılacak. Geçtiğimiz şubat ayında aldığımız bilgilere yenileri de eklenmiş oldu.

Final Fantasy XIV: Endwalker fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Önceki paketlerde gördüğümüz Kugane, Ishgard ve Crystarium gibi şehirlere bir yenisi daha gelecek. Yukarıda da bahsettiğimiz Old Sharlayan şehri Endwalker genişleme paketi ile ziyaret edebileceğimiz bir bölge olacak.

Endwalker oyunun çıkışından bu yana devam eden hikayesine kesin bir sonuç getirecek. Final Fantasy serisinin MMORPG sürümü uzun bir süredir geliştirilmeye ve yeni içerikler almaya devam ediyor. Sancılı çıkış sürecine rağmen her ay aldığı yama paketleriyle çok daha stabil bir hale gelen yapım, yeni içerikleri bünyesine katmaya hazırlanıyor. Final Fantasy XIV: Endwalker çıkış tarihi ise bu yıl olarak belirlendi. Kesin bir tarih verilmese de paketin önümüzdeki sonbahar aylarında çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

Final Fantasy XIV: Endwalker  PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir