Anasayfa > Oyun Haberleri > Five Nights at Freddy’s: Security Breach Duyuruldu

Five Nights at Freddy’s: Security Breach Duyuruldu

Korku türünün sevilen yapımlarından olan Five Nights at Freddy’s: Security Breach ile geri dönmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Scott Cawthon‘un ellerinden çıkan ve kısa bir süre içerisinde kendisine oldukça sağlam bir hayran kitlesi yaratmayı başarmış olan Five Nights at Freddy’s serisi geçtiğimiz gün düzenlenen PlayStation 5 etkinliğinde yeni oyunu Five Nights at Freddy’s: Security Breach‘in fragmanı ile hayranların karşısına çıktı. Sizleri oyunun duyuru fragmanı ile baş başa bırakalım.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach‘in bu duyuru fragmanı ile birlikte özellikle de serinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırmış olsa da elimizde henüz oyunun çıkış tarihine ilişkin bir bilgi bulunmuyor. PC, PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için çıkışını gerçekleştireceği duyurulan oyun yeni neslin gücünden de sonuna kadar faydalanarak biz oyunculara oldukça güçlü bir korku deneyimi vadediyor.

RTX ışın izleme teknolojisinin gücünden oldukça başarılı bir biçimde yararlanıldığını gözler önüne seren fragman ile birlikte oyuna dair beklentiler de artmış durumda. Bakalım merakla beklenen Five Nights at Freddy’s: Security Breach ilerleyen günlerde daha ne gibi detaylarla karşımıza çıkacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir