Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Playstation 5 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

Playstation 5 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

2020’nin en çok beklenen konsol olaylarından olan Playstation 5 çıkış tarihi ve çıkış fiyatı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Sony bu akşam gerçekleştirdiği etkinlik ile Playstation 5 hakkında önemli bilgiler paylaştı. Yeni nesilde göreceğimiz oyunlar üzerine odaklanan etkinlik kapsamında Playstation 5‘in çıkış fiyatı ve konsolun ne zaman çıkacağı bilgileri de paylaşıldı. Bazı ülkeler için 12 Kasım‘da çıkacak konsol, Dünya’nın geri kalanı için 19 Kasım‘da raflarda olacak.

Playstation 5 Çıkış tarihi

Aynı etkinlikte Playstation 5‘in raflara geliş fiyatı da açıklandı. Henüz ülkemiz fiyatı açıklanmasa da oyunun Amerika, Avrupa ve Japonya fiyatları açıklandı. Konsolun disk okuyuculu versiyonu 499$’lık satış fiyatı ile gelirken konsolun dijital versiyonu ise 399$’lık fiyatı ile raflarda olacak.

Playstation 5 Çıkış tarihi

Diskli versiyonun fiyatı konusunda Sony yetkilileri rakipleri Microsoft ile aynı tercihte bulunmuş. Xbox One X ile aynı şekilde 499$’lık fiyat ile gelen Playstation 5‘in dijital versiyonunda ise farklı bir tercih yapılmış. Xbox’ın daha ucuz ve küçük versiyonu olan Xbox Series S‘ten 100$ fazla fiyatla da Playstation 5 Dijital Versiyon’u satın almak mümkün olacak.

“Playstation 5 ön siparişleri seçili satış yerlerinde yarın başlıyor”

Xbox Series X ve S’e Zam Mı Geliyor?

Sizler Playstation 5 çıkış tarihi ve fiyatı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni nesilde Xbox vs Playstation savaşının galibi kim olur? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. Bizim ülkemizde galip yine PC olur. Millet bir konsola o kadar para vereceğime gider pc toplarım der ki bence de mantıklı. Tabi hayran olanlara lafım yok ve Exclusive oyunlar da önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir