Anasayfa > Oyun Haberleri > Football Manager 2020 Ücretsiz Olmasıyla Birlikte Rekor Kırdı!

Football Manager 2020 Ücretsiz Olmasıyla Birlikte Rekor Kırdı!

 Football Manager 2020 Epic Games Store’da ücretsiz olmasıyla birlikte büyük ilgi toplamıştı. İlgi o kadar yüksek oldu ki oyun rekor kırmayı başardı. Kırdığı rekor ve detaylar haberimizde.

Watch Dogs 2 ve FM 2020 Epic Games’te Bedava Oldu!

Epic Games Store, düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile oyuncuların büyük beğenisini kazanan ve her hafta uğranan bir platform olmuştu. Geçtiğimiz hafta büyük bir sürpriz yapıp Football Manager 2020, Watch Dogs 2 ve Stick it To The Man oyunlarını ücretsiz yapmıştı. Özellikle FM 2020 ve Watch Dogs 2 oldukça ilgi çekmiş ve konuşulmuştu.

FM oyunlarının arkasındaki ekip Sports Interactive’in stüdyo direktörü Miles Jacobson, Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı. Jacobson, oyunun Steam ve Epic üzerinden satışa çıkmasının ardından 10 ay sonra en yüksek anlık oyuncu sayısına ulaşıldığını açıkladı. Bunun dışında oyunun 3 gün içerisinde 1 Milyon yeni oyuncuya ulaştığını da başka bir gönderisinde açıkladı. Oyun, Epic Games Store’da ücretsiz olmasıyla birlikte 3 gün içerisinde 1 Milyon yeni oyuncu ve 251.131 yani yuvarlarsak 250 bin aktif oyuncu verilerine ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Football Manager 2020 Hakkında

Sports Interactive tarafından geliştiirilen ve SEGA tarafından yayınlanan Football Manager serisinin güncel oyunu, 31 Ekim 2019’da çıkışını yaptı. Oyun, oldukça dikkat ve ilgi isteyen bir futbol menejerlik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aslında istediğimiz bir takımı seçerek o takımın teknik direktörlüğünü yapıyoruz. Bu durum tabii ki de oldukça zorlu bir süreçten geçmemize neden oluyor. Takım yönetmek oldukça zor bir işlem ve bu oyunda tüm hakimiyet sizin elinizde. İstediğiniz takımı alın ve yönetin!

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir