Anasayfa > Oyun Haberleri > Watch Dogs 2 ve FM 2020 Epic Games’te Bedava Oldu!

Watch Dogs 2 ve FM 2020 Epic Games’te Bedava Oldu!

Epic Games günün bomba haberini 3 oyunu bedava yaparak patlattı. Oyunlar arasındaysa Watch Dogs 2 ve FM 2020 dikkat çekiyor.

Yazının girişinden haber verelim, oyunları kütüphanenize eklediğinizde tamamen size ait oluyorlar. Şaka gibi ama değil, zaten böyle şakalar yapmadığına Epic Games bizi çoktan ikna etti. Oyunları almak için Epic Games Launcher kurmanıza da gerek olmadığını söyleyelim, internet sitesine üyeliğinizle girmeniz dahi yeterli. Yine de daha detaylı bilgi isteyenler aşağıdaki yazımızı okuyabilirler.

Epic Games Hesabına Bedava Oyun Nasıl Eklenir?

Watch Dogs 2 ve Football Manager 2020’nin yanı sıra Stick It To The Man! de şu anda ücretsiz olarak dağıtılmakta. Üç oyunu eğer Steam üzerinden kütüphanenize eklemek isteseniz 500 TL ödemeniz gerekecekti. Yani firma gönlümüzde taht kurmak için çok büyük hamleler yapmaya devam ediyor diyebiliriz. Oynayamayacak olsanız dahi hesabınıza eklemenizi tavsiye ediyoruz. Watch Dogs 2 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz, oyun epey olumlu eleştiriler almıştı. Yeni kardeşi de yolda, bu sene çıkış yapacak.

Bedava oyunlara erişmek için bu linke tıklamanız yeterli, iyi oyunlar ve iyi eğlenceler dileriz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. Yağdır Epic reyiz daha fazla oyun istiyoruz. Daha fazla…
    Daha da fazla…
    Oyun Tanrıları kurban istiyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir