Anasayfa > Oyun Haberleri > Football Manager 2021 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Football Manager 2021 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Oyuncuları ekran başına kilitleyen FM serisi, çıkış tarihi 24 Kasım olarak açıklanan Football Manager 2021 ile Xbox’a dönüyor.

Football Manager serisinin yeni oyununun çıkış tarihi açıklandı. Yıllar sonra PlayStation yerine Xbox’ta oynanabilecek olan Football Manager 2021, Türkçe ibareler içeren fragmanıyla karşımıza çıktı. Ekim ayının başında resmi olarak tanıtılması beklenen oyun, 24 Kasım’da oyuncuların beğenisine sunulacak.

FIFA 21 İçin Demo Gelmeyecek!

Epic Games’ten ve Steam’den sırasıyla 194 ve 224 TL’ye alabileceğiniz Football Manager 2021, Sports Interactive’in açıklamalarına göre “odağı sizin, kulübün kalbinin üzerinde tutuyor.” Yeteneklerinizi geliştirebilmeniz, kullanabilmeniz için hiç olmadığı kadar fazla araç içerecek oyunda yeni eklemeler ve geliştirmelerle daha önce görülmemiş seviyede bir derinlik bulunacağı açıklandı.

Football Manager 2021 Çıkış Tarihi – Resmi Fragman

Oyun 24 Kasım’da PC ve Mac platformlarında çıkacak olsa da Xbox’ta FM 2021 oynamak için biraz beklememiz gerekecek. Mobil cihazlar için olan FM 2021 Touch üzerine geliştirilen Xbox versiyonu, oyunun kasım ayındaki çıkış tarihini kaçırıp aralıkta oyuncuların karşısına çıkacak. Xbox One, Xbox Series X ve S için tek bir fiyattan satışa sunulacak FM 2021’in PC versiyonunu satın alanlar, Touch versiyonuna bedavaya sahip olabilecek. Yani oyunu Xbox One için satın almanız durumunda yeni nesil konsollarda oynamak için tekrar para harcamanıza gerek kalmayacak. Oyunu ön siparişle alırsanız erken erişim versiyonuna sahip olup Football Manager 2021’i çıkışından iki hafta önce deneyimleme şansı yakalıyorsunuz.

Oyunun Xbox’a dönmesi hakkındaki düşünceleriniz neler, FM 2021 almayı düşünür müsünüz? Fikirlerinizi bizlerle belirtmekten çekinmeyin, iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir