Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite 2021 Yılında Yüz Yüze Turnuva Yapmayacak

Fortnite 2021 Yılında Yüz Yüze Turnuva Yapmayacak

Fortnite 2021 turnuva müjdesi bekleyenlere üzücü haber. Epic Games yayınladığı bir açıklamayla bütün umutları kesin olarak yerle bir etti.

Fortnite son yılların ticari olarak en başarılı oyunlarından biri oldu. Bu tip oyunlarla özdeşleşen turnuvalar ise gerek Fortnite, gerekse muadilleri için olmazsa olmaz. E-sporcuların oyun dünyasında süperstar durumuna geldiği ve turnuvalara milyonlarca oyuncunun kilitlendiği düşünülürse, Fornite turnuvasının da ne kadar heyecanla beklendiği anlaşılabilir.

Covid-19 pandemisi oyun turnuvalarını da önemli ölçüde etkiliyor. Yüz yüze yapılan turnuvalar, etkinlik kapsamında yüz yüze binlerce, dijital olarak milyonlarca insanın toplandığı bir ekonomi haline geldi. Epic Games de konuya internet siteleri üzerinden açıklık getirdi.

Master Chief Fortnite Dünyasına Dahil Olabilir

Epic Games internet sitelerinde yaptıkları açıklamada şu cümlelere yer verdi:

“Bizim amacımız yeniden yüz yüze turnuvalar yapabilmek, ancak böyle bir etkinlikteki önceliğimiz oyuncularımızın ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği. Neyin gerçekçi ve güvenli olduğuyla ilgili hala bir çok bilinmeyenin olduğu bir ortamda, 2021 yılı için Fornite Dünya Kupası dahil olmak üzere yüz yüze etkinlikler düzenlemeyi düşünmüyoruz. 2021 yılında online yarışmalar düzenlemeye devam edeceğiz ve fiziksel etkinliklerin de bir şekilde gelecekte döneceğini umut edeceğiz.”

Yapılan açıklamada, 2021 yılı için değişik etkinlikler düzenlenmesinin planlandığı ve oyuncuları memnun etmek için daha fazla turnuva yapılacağı da duyuruldu. Fncs trio’lar da 2021 yılı boyunca devam edecek etkinlikler arasında.

Fornite an itibariyle 2. Bölüm – 5. Sezon’da. Bu sezonda bir dizi değişikliğe gidileceğini açıklayan stüdyo, değişikliklerin pro oyunculara da nasıl yansıyacağıyla ilgili değerlendirmeler yapacaklarını da duyurdu. Stüdyo 2 Aralık’ta yaptığı bir açıklamada, yeni sezonda gelen değişikliklerle ilgili bilgilendirme yapmıştı. Buradan okunabilecek açıklamada, altın külçeleriyle ve yeni karakterlerle ilgili merak ettiğiniz her şeyi okuyabilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir