Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite 4. Sezon Fragmanları Yayında

Fortnite 4. Sezon Fragmanları Yayında

Fortnite 4. Sezon detayları Fortnite YouTube hesabından paylaşılan videolarla belli oldu. Daha önce Twitter üzerinden fragmanlar için ipucu veren Fortnite, beklediğimizden çok daha fazlasını kullanıcılara sunacak.

Twitter üzerinden önceki yazımızda incelediğimiz Thor temalı bir paylaşım yapan Fortnite yeni sezonun temasının Thor olacağını düşündürtmüştü. Epic Games daha önce Marvel ortaklıkları sonucu oyuna Thanos ve Deadpool gibi eklemeler yapmış olmasına rağmen bu sefer yeni sezon teması bundan çok daha fazlasını kapsıyor. FortniteTR YouTube hesabı Türkçe seslendirmeyle 2 yeni fragman paylaştı. Fragmanların biri tanıtım öbürü ise oynanış fragmanı olarak düşünülmüş.

Fortnite 4. Sezon Tanıtım Fragmanı:

Oynayış Fragmanı

Fortnite 4. Sezon ismi “Merkez Çarpışması” olarak belirlendi. Hikayeye yeni yapılan eklemelerle dünyayı yeni bir düşman tehdit ediyor. Düşmanımız Marvel evreninin en güçlü karakterlerinden Galactus. Gezegenleri paramparça edip tüketen bir canavar. Kahramanlarımız ise Wolverine, Storm, Mystique, Doctor Doom, Groot, Thor, She Hulk ve Iron Man olarak sıralanıyor. Her karakterin kendi özel güçleri oyunda yer alacak. Yeni sezonun hikayesi Nexus War çizgi roman serisi üzerinden ilerleyecek. Süper kahramanlar Galactus tehdidini karşılamak üzere Fortnite adasında bir araya gelecekler.

Fortnite 4. Sezon
Fornite 4. Sezon teması: Nexus War

Oyuncular bu sezonun görevlerinde kötü ve iyi seçimlerle karşılaşacak ve kendi tercihlerini yapmak zorunda kalacak. Karakterler görevlerle veya “season pass” satın alınarak elde edilebilecek.

Yeni sezonla birlikte yepyeni silah skin’leri, kostümler ve çeşitli eşyalar oyuna eklenecek. Bunların bir çoğu da Marvel temalı ürünler olacak. Onlarca yeni karakter ve yepyeni silahlarla Fortnite Marvel dünyasını sömürecek.

Yeni güncellemeyle eklenen “Dünyayı Kurtar!” modunda Galactus’un üzerimize gönderdiği düşmanlarla savaşıyor olacağız. MacOS ve iPhone kullanıcıları artık yeni güncellemelerden yararlanamayacak ve 4. Sezon güncellemesiyle birlikte Fortnite macerasında geride bırakılacaklar. Apple ve Google ile yaşadığı sorunlar sonucu böyle bir karar almak zorunda kalan Epic Games, bundan sonra daha çok bilgisayar üzerinden oynayan kullanıcılara hitap etmek durumunda kalacak. Android cihaz kullanıcıları ise artık oyuna Google Play Store’dan erişemeyecek. Epic Games sitesi üzerinden bir karekod okutarak

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir