Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Ariana Grande ve Lady Gaga Konserine Hazırlanıyor Olabilir!

Fortnite Ariana Grande ve Lady Gaga Konserine Hazırlanıyor Olabilir!

Oyun içi etkinlikler konusunda çıtayı hep bir adım ileri taşıyan Fortnite Ariana Grande ve Lady Gaga’yı konuk etmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Son dönemin en popüler oyun türlerinden olan battle royale yapımların en çok tercih edilenlerinden olan Fortnite tüm dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip. Battle royale modu 2017 yılında hizmete açılan oyun o tarihten bu yana Epic Games‘in adeta para basma makinası haline geldi. Popülerliğinden hala hiçbir şey kaybetmemiş olan Fortnite birbirinden renkli ve uçuk oyun içi etkinliklerle de oyuncuların dikkatini üzerinde tutmayı başarıyor. Bu zamana dek Marvel, Star Wars, God of War, Street Fighter ve Halo gibi pek çok önemli marka ile işbirliğinde bulunmuş olan Fortnite buna ek olarak ünlü yönetmen Nolan‘ın filmlerini de oyun içerisinde bir gösterim düzenleyerek yayınladı.

Fortnite Ariana Grande

LeBron James Fortnite Karakterleri Arasına Katıldı!

Tüm bunlar haricinde Fortnite Travis Scott konseri ile 27 milyonu aşkın oyuncuyu da ağırlamış ve benzerine zor rastlanacak bir başarıya imza atmıştı. Ünlü DJ Marsmello da Çılgın Parti‘de sahne alan bir diğer isim olmuştu. Ancak görünüşe göre bunlar Epic Games için yeterli değil. Daha önce de Fortnite hakkında isabetli ve doğru sızıntılar yapmış olan bir Reddit kullanıcısının sızdırdığı bilgilere göre Fortnite bu kez de Lady Gaga ve Ariana Grande konserleri ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çılgın Parti modunda ekim ayında sahnede Ariana Grande yer alacak, Lady Gaga ise aralık ayında oyuncuların karşısında olacak. Ayrıca kullanıcının yaptığı diğer sızıntılara göre Justice League ve Suicide Squad karakterleri de oyuna eklenecek. Naruto ise 8. sezonun savaş biletine dahil olacak. İddialar hakkında henüz Epic Games cephesinden bir açıklama gelmiş değil ancak daha önceki doğru sızıntıları sebebiyle bu bilgileri ortaya atan kullanıcıya çoğu Reddit üyesi güvenmiş vaziyette.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir