Anasayfa > Oyun Haberleri > LeBron James Fortnite Karakterleri Arasına Katıldı!

LeBron James Fortnite Karakterleri Arasına Katıldı!

Epic Games oyuncuları heyecanlandıran işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Ünlü basketbolcu LeBron James Fortnite adasına katılıyor! Detaylar haberimizde.

Fortnite ile yükselişte olan battle royale türünün en büyüklerinden biri haline gelmiş olan Epic Games oyunu her geçen gün daha da geliştiriyor ve yepyeni içerikleri oyunculara sunuyor. Oyuna eklenen farklı etkinlikler, yapılan işbirlikleri ve içerikler ile oyuncuların ilgisini canlı tutmayı başaran Epic Games bu hamlelerine bir son vermek şöyle dursun, her geçen gün bir yenisine daha imza atıyor. Tomb Raider, God of War ve Street Fighter gibi ünlü oyunlarla yapılan işbirlikleri haricinde beyaz perdeden pek çok ünlü karakteri de oyuna konuk eden Epic Games aynı zamanda fenomenleri, sporcuları ve sanatçıları da oyuna dahil ediyor.

Lebron James Fortnite Yıldızlar Serisine Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen Neymar JR‘ın ardından şimdi ise sırada ünlü basketbol oyuncusu LeBron James var. Ünlü basketbolcunun adaya konuk olacağına dair bir takım söylentiler olsa da bunlar geçtiğimiz gün yayınlanan fragmana kadar kesinleşmemişti. Vizyona girme hazırlığında olan Space Jam 2‘de de başrol koltuğunda oturan LeBron James Fortnite adasına 14 Temmuz Çarşamba günü dahil olacak. Ünlü sporcunun 3 farklı kostümü bulunacak. Bunun haricinde James kendine özel sprey, paraşüt, kazma ve farklı kozmetikler ile birlikte gelecek. Oyuncular tarafından beğeni ile karşılanmış olan LeBron James kostümünü hangi ünlü ismin kostümünün izleyeceği ise şimdilik merak konusu.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir