Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Aylık Abonelik Sistemi Başlatıyor

Fortnite Aylık Abonelik Sistemi Başlatıyor

Fortnite, bir sonraki sezonu olan Bölüm 2: Sezon 5 ile birlikte yeni bir aylık abonelik sistemi başlatıyor.

fortnite crew

İki yıldan daha uzun bir zamanı arkasında bırakan Fortnite Battle Royale, önümüzdeki Aralık ayının başında bir sonraki sezonuyla karşımıza çıkacak. Epic Games’in CEO’su Tim Sweeney Fortnite’ın bu sene sonuna kadar büyük güncellemeler alacağını ve farklı bir boyuta ulaşacağını duyurmuştu.

Oyuna Sezon 5 ile gelecek olan yeniliklerden bir tanesi ise yeni Fortnite Aylık Abonelik Sistemi. “Fortnite Crew” olarak geçen yeni abonelik sistemi, hali hazırda bulunan Savaş Bileti sisteminin bir üst seviyesi olacak diyebiliriz.

fortnite crew outfit

Yeni sistemin Türkiye için yerelleştirilmiş fiyatı 53,99 TL olacak ve yeni sezonun da çıktığı 2 Aralık tarihinde aktif olacak. Fortnite Crew aboneliğini getirileri ise şunlar:

  • Her ay 1000 V-Papel
  • Tüm sezon geçerli olan Savaş Bileti
  • Her ay, sadece Fortnite Crew üyelerine özel olacak bir adet kıyafet ve yanında planör, kazma veya ifade gibi bir aksesuar

Aralık 2020 ayında Fortnite Crew üyelerinin sahip olacağı ödüller ise belli oldu. Önümüzdeki ay sisteme abone olacak oyuncular Evren kıyafetine ve tarzına, Kozmik toplama kazmasına ve Çatlak Dünya sırt süsüne sahip olacak. Fortnite Crew üyeliği direkt olarak İçerik Mağazası sayfasından alınabilecek.

Aşağıdan yeni sistemin fragmanını izleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için buraya tıklayarak Fortnite’ın resmi websitesindeki Blog yazısına gidebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir