Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Film Gösterimleri Irkçılık Karşıtı We The People ile Devam Etti

Fortnite Film Gösterimleri Irkçılık Karşıtı We The People ile Devam Etti

Fortnite film gösterimleri ırkçılık karşıtı We The People ile devam etti. 4 Temmuz kutlamaları için bütün gün gösterilen film ve detaylar haberimizde.

Oyun içi film gösterimleri ile birden çok kez etkinlik düzenleyen Fortnite, bu kez de ırkçılık karşıtı bir etkinliğe imza attı. Opus United şirketi tarafından çekilen film ile 4 Temmuz kutlamalarının bir geleneği olan havai fişeklerle kutlama yapmak yerine izleyicilere ünlü siyahi sosyopolitikacılar tarafından bilgilendirici bir panel sunuldu.

Daha önce Christopher Nolan’ın Tenet filmi gösterimine ev sahipliği yapan Fortnite We The People filmini 4 Temmuz günü boyunca gösterdi. Bu gösterim Amerika’nın kuruluşu olarak kabul edilen 4 Temmuz gününde Amerika’da gün geçtikçe artan ırkçılık çatışmalarına tepki olarak gerçekleştirildi.

Oyun içi film gösterimleri oyun dünyası ve online oyun tarihinde önemli bir etkinlik olarak gerçekleşiyor. Amerika’da gün geçtikçe artan ve siyahilerin karşı karşıya kaldığı baskı ve eşitsizliğin ülke içinde daha şiddetli bir hal aldığı bu dönemde Epic Games’in bu hareketi ise yetersiz fakat önemli bir destek olma özelliği taşıyor. We The People filminin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

https://www.youtube.com/watch?v=D85NM7l45Kk&feature=emb_title

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir