Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Christopher Nolan Filmi Göstermeye Hazırlanıyor

Fortnite Christopher Nolan Filmi Göstermeye Hazırlanıyor

Bugün erken saatlerde Tenet filminin fragmanını yayınlayan Fortnite Christopher Nolan filmi göstermeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Fortnite fragman gösterimlerini geride bırakıp film gösterimlerine başlamaya hazırlanıyor. Bugün erken saatlerde Christopher Nolan‘ın merakla beklenen ve konusu sır gibi saklanan Tenet filminin fragmanının izlendiği oyun bu kez seçilen bir filmin tamamını yayınlayacak.

Bu yaz gerçekleşmesi planlanan proje için gösterime girecek Christopher Nolan filmi henüz seçilmiş değil. Fakat öneriler arasında Inception, Interstellar ve Dunkirk filmleri yer alıyor. Fortnite daha önce de kısa filmler ve fragmanlar göstermişti. Seçilen Christopher Nolan filmi ise oyunda yer alan party royale moduna yayınlanacak.

Christopher Nolan Tenet Filmi İçin Beklentiyi Yükseltiyor

Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre Warner Bros şirketi tarafından yayınlanan Tenet filminin fragmanı şu an her saat başında Fortnite üzerinden tekrarlı bir şekilde yayınlanıyor.

Nolan’ın Yeni Filmi Tenet, Yeni Fragmanını İlk Olarak Fortnite’ta Yayımladı

Sevilen oyun Fortnite Christopher Nolan filmi göstererek türünün ilk örneği olacak, böylece sinema ve oyun severler ilk kez bir sinema filminin tamamını oyun üzerinden izleyecek.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir