Anasayfa > Oyun Haberleri > Nolan’ın Yeni Filmi Tenet, Yeni Fragmanını İlk Olarak Fortnite’ta Yayımladı

Nolan’ın Yeni Filmi Tenet, Yeni Fragmanını İlk Olarak Fortnite’ta Yayımladı

Başarılı yönetmen Christopher Nolan’ın yeni bilim kurgu filmi Tenet, yeni fragmanını ilk olarak Fortnite oyuncularının gördüğü bir film oldu.

Christopher Nolan’ın yönettiği, Robert PattinsonElizabeth DebickiAaron Taylor Johnson ve John David Washington gibi ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı filmin yeni fragmanı ilk olarak Fortnite’ın Party Royale modundan oyunculara sunuldu. Fortnite’ın gerek konserlerle gerek bu tarz etkinliklerle gün geçtikçe daha da popülerleşen bir pazarlama alanı olduğunu görüyoruz. Christopher Nolan da yeni trendi fark edip filminin yeni fragmanını ilk olarak Fortnite oyuncularına göstermek istemiş.

Nolan, Tenet Filmiyle Beklentileri Yükseltiyor (İZLE!)

Fragmanın yayımlanmasından önce ekranlarda oyun dünyasının tanınan isimlerinden, Summer Game Fest’in kurucusu Geoff Keighley’in konuşmasını dinledik. Etkinlik başlamadan önce büyük ekranda sahne alan Geoff Keighley, kendisinin ufak girizgâhının sonrasında filmin oyuncularından John David ile ufak bir söyleşi yapmasının ardından Tenet’ın fragmanını oyunculara sundu. Geoff Keighley, Nolan’ın bu fragmanı ilk olarak Fortnite oyuncularının görmesini istediğini belirtti.

Nolan’ın yeni çıkaracağı Tenet filminin bir sorun yaşanmadıkça 17 Temmuz 2020’de vizyonda olması bekleniyor. O zamana kadar izlemeniz için film önerisi arayanlardansanız sizi aşağıya alabiliriz.

Eve Kapanmışken İzlenebilecek 10 Netflix Filmi

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir