Anasayfa > Sanat Haberleri > Christopher Nolan Tenet Filmi İçin Beklentiyi Yükseltiyor

Christopher Nolan Tenet Filmi İçin Beklentiyi Yükseltiyor

Christopher Nolan’dan Tenet filminin fragmanı yayınlandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan Tenet filmi için de beklentiyi yükseltiyor. Warner Bros şirketinin üzerine çalıştığı filmin fragmanı filmi bir an önce izleme isteği uyandırıyor.

GeekTyrant sitesinin haberine göre Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor Johnson ve John David Washington gibi ünlü ve başarılı isimlerin yer aldığı filmin hikayesi ise ilgi çekici. III. Dünya Savaşı‘nı engellemeye çalışan üst sınıf bir gruba katılmak için bazı zor sınavları atlatmak zorunda kalan ana karakter John David Washington tarafından canlandırılıyor. Fragmanda görüldüğü üzere III. Dünya Savaşı bir Quantum Soğuk Savaşı olarak karşımıza çıkıyor.

Robert Pattinson Batman Kostümü İle İlk Kez Karşımızda!

Batman Dark Knight, Interstellar ve Inception filmlerinden tanıdığımız ünlü yönetmenin Tenet filminde de başarılı olacağı aşikar. Hikayede tam olarak ne olduğunu anlamamız fragman ile mümkün olmasa da fragman sahneleri heyecanı ve beklentiyi arttırıyor. Filmin yayınlanma tarihi 17 Temmuz olarak açıklanmış olsa da, izlediğimiz fragmanda bir yayınlanma tarihi göremiyoruz. Bu durumun hepimizin içinde bulunduğu pandemiden kaynaklandığını düşünsek de, filmin vizyona giriş tarihinin değişmemiş olabileceği de aklımıza geliyor.

Christopher Nolan Tenet filmi için beklentilerimizi yükselten fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir