Anasayfa > Sanat Haberleri > Robert Pattinson Batman Kostümü İle İlk Kez Karşımızda!

Robert Pattinson Batman Kostümü İle İlk Kez Karşımızda!

The Batman filminde üstleneceği rol ile adından çokça bahsettiren Robert Pattinson Batman kostümü içerisinde bulunduğu bir video ile karşımızda! Detaylar haberimizde.

2021 yılında vizyona girmesi beklenen ve hayranlar tarafından merakla beklenen film The Batman cephesinden merak uyandırıcı yeni gelişmeler var. Filmin yönetmeni Matt Reeves paylaştığı kısa bir video ile bizleri daha da meraklandırdı. Filmin başrolünü üstlenecek olan Robert Pattinson Batman kostümü içerisinde ilk kez görücüye çıkarken sosyal medya da görüntüler karşısında ikiye bölünmüş durumda.

Rolü aldığının duyurulmasının ardından hakkında bol bol konuşulan Pattinson hakkında insanlar ikiye ayrılmış durumda. Hayranların bir kısmı genç aktörün bu rol için biçilmiş kaftan olduğunu düşünürken bir kısım hayranlar ise Pattinson‘ın rol için doğru karar olmadığı görüşünde.

Önümüzdeki yıl vizyonda olacak filmde bambaşka bir Batman göreceğimizi söyleyen yönetmen Matt Reeves açıklamalarında Batman‘in dedektiflik yönünün ağır basacağı bir üzerinde çalıştıklarını ve filmin karanlık atmosferi ile öne çıkacağını söyledi. Bakalım bu yeni Batman için Robert Pattinson‘ın sergileyeceği performans nasıl olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir