Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Gangnam Style Dans Stilini Oyuna Ekledi

Fortnite Gangnam Style Dans Stilini Oyuna Ekledi

Fortnite 2012 yılında çıkışını gerçekleştiren ve tüm dünyayı kasıp kavurmuş olan Gangnam Style dans figürlerini oyunculara sundu. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2012’nin yaz aylarını gösterirken tüm dünya YouTube aracılığı ile hızla yayılan bir şarkının etkisi altına girdi. 1 Milyar izlenmeyi geçen ilk YouTube videosu olma özelliğini de taşıyan Gangnam Style Koreli şarkıcı PSY tarafından piyasaya sürüldüğünde muhtemelen sanatçının kendisi de eserinin böyle bir popülariteye kavuşmasını beklemiyordu. Epic Games şarkının hayatımıza girmesinden tam 9 yıl sonra harekete geçerek Fortnite oyuncularını ikonikleşmiş Gangnam Style dansı ile oyun içerisinde buluşturdu.


500 V-Papel karşılığında oyun mağazasından satın alınabilen Gangnam Style dans figürü Fortnite‘ın Icon Series adlı koleksiyonuna dahil. Icon Series adından da anlaşılabileceği üzere ikonikleşmiş kişi ve içerikleri oyuna ekliyor. Daha önce seri kapsamında ünlü Twitch yayıncısı Ninja, TheGrefg ve Loserfruit gibi isimlere ait kostüm ve içerikler de oyuna eklenmişti. Genişlemeye devam edecek seri kapsamında oyun, müzik, eğlence ve popüler kültür alanlarından daha pek çok içerik de oyuncuların karşısına çıkacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir