Anasayfa > Oyun Haberleri > Ninja YouTube Üzerinden İlk Yayınını Açtı

Ninja YouTube Üzerinden İlk Yayınını Açtı

Microsoft’un yayın platformu Mixer’in kapanması ile birlikte Ninja YouTube üzerinden ilk yayınını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.

Twitch‘in en büyük rakibi olarak görülen ve piyasaya bir hayli iddialı bir giriş yapmış olan Mixer bünyesine Ninja ve Shroud gibi pek çok ünlü yayıncıyı da katarak adından söz ettirmişti. Ancak işler pek de planlandığı gibi gitmedi ve Mixer faaliyetlerini durdurduğunu geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaştı. Bu haberin ardından ise en çok merak edilen konulardan biri ünlü yayıncı Ninja‘nın yayınlarına hangi platform üzerinden devam edeceğiydi.

Mixer‘in kapanma kararının ardından Ninja ilk yayınını YouTube üzerinden gerçekleştirdi. Takipçileri ile YouTube üzerinden gerçekleştirdiği Fortnite yayınında buluşan Ninja‘nın henüz hangi platformda yayınlarına devam edeceği ise kesin değil. YouTube üzerinden yayın açmış olmasına karşın ünlü yayıncının platformlarla görüşmelere devam ettiği söyleniyor. Ancak yine de Ninja‘nın YouTube üzerinden yayın açması ünlü yayıncının YouTube cephesine daha yakın olduğunun bir işareti olarak görülüyor.

Mixer‘in kapanmasının ardından bakalım Ninja‘nın ardından platformun diğer ünlü yayıncıları nasıl bir yol izleyecekler?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir