Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Girift Turne Etkinliğini Oyuncularla Paylaştı

Fortnite Girift Turne Etkinliğini Oyuncularla Paylaştı

Epic Games’in battle royale devi Fortnite Girift Turne adlı etkinlikte ünlü müzisyenleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Daha önce Travis Scott ve Marshmello gibi müzik endüstrisinin devlerini oyun içi konserlerle kendi dünyasına getiren Fortnite bu sefer onlarca müzisyeni bir araya getirecek yeni bir müzik etkinliği ile karşımızda. Epic Games resmi sitesinde yapılan duyuruda etkinliğin 7-9 Ağustos tarihlerinde olacağı ve farklı ülkelerin temalarındaki turnelere katılabileceğiniz belirtiliyor. Aynı zamanda bu etkinliğin kapsamında ödüller de mevcut. Bahsini geçirdiğim ödüller 29 Temmuz ve 9 Ağustos tarihleri arasında alınabilir olacak.

Fortnite Girift Turne

Fortnite Ariana Grande ve Lady Gaga Konserine Hazırlanıyor Olabilir!

Oyuna eklenen Girift Turne sekmesi sayesinde etkinlik zamanlarını ve temalarını öğrenebiliyor olacaksınız. Bu sekme sayesinde üç gün içerisinde beş adet olarak sunulan etkinliğe yönelik arkadaşlarınız ile yaptığının planları kesinleştirebilirsiniz. Ancak Girift Turne her etkinlik başlangıcından yaklaşık 60 dakika önce oyun içinde olmanız ve arkadaşlarınızlar birlikte -isteğe bağlı olarak- giriş yapmanız gerekiyor. Turnenin etkinlikleri ise şu şekilde:

  • 6 Ağustos(saat farkından dolayı) 2021 18.00 Amerika
  • 7 Ağustos 2021 14.00 Global
  • 8 Ağustos 2021 00.00 Asya + Okyanusya
  • 8 Ağustos 2021 10.00 Avrupa + Ortadoğu
  • 8 Ağustos 2021 18.00 Amerika

Fortnite tarafından Girift Turne hakkında paylaşılan bilgiler şu anlık bu kadar ile sınırlı fakat resmi sitede yayımlanan yazının en sonunda 2 Ağustos tarihinde bu etkinlik ile ilgili daha fazla güzel haber paylaşılacağı söyleniyor. Etkinliğin gidişatının ne olacağını ve oyunculara nasıl bir deneyim yaşatacağını ise gelecek günlerde göreceğiz.

Hakkında Orhun Kaan ŞAHİNKAYA

Galanima'nın yiğit savaşçısı. Arkadaşları internet kafelerde Half-Life oynarken Stronghold Crusader'ın başından kalkmayan bir strateji hayranı. Trabzon'da yaşıyor ve öğrencilik yapmaya çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir