Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Horizon Zero Dawn Kostümü Sızdırıldı

Fortnite Horizon Zero Dawn Kostümü Sızdırıldı

Bölüm 2 Sezon 6’nın başlangıcıyla ilkellik temasını konu alan Fortnite, diğer popüler serilerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Bu iş birliklerinden en yenisi Fortnite Horizon Zero Dawn kostümü bir veri madencisi tarafından sızdırıldı.

Fortnite ilk çıktığından beri John Wick, Marvel Sinematik Evren, DC gibi popüler kültürde yer edinmiş ünlü serilerle iş birliği yapıyor. Hatta dünyaca ünlü oyun, Travis Scott ve Marshmello gibi müzisyenlerle birlikte çalışıp, oyun içi konserler bile düzenlemişti. Geçtiğimiz sezon ise çıkartılan bazı orjinal kostümlerle bu sezonun konusu az da olsa belli edilmişti.

Teması ilkellik olan “Primal” adlı sezonda temaya uygun bir şekilde bir çok harita değişikliği, yeni silahlar ve zanaatkarlık sistemi oyuna eklendi. Yeni sezonda vahşi hayvanları avlayarak elde ettiğiniz materyallerle silahlarınızı geliştirebiliyor, hatta yeni eşyalar üretebiliyorsunuz. Ayrıca bu temaya uygun ve oldukça ünlü bir oyun karakterinin sezona dahil olacağı da bugün sızdırıldı.

Daha önceden de doğru bilgiler sızdırdığı bilinen “ShiinaBR” adlı veri madencisi, oyuna eklenecek yeni süreli oyun modunun dosyaları arasında gelecek bir sonraki kostüme göndermeler bulduğunu açıkladı. “LeadAlloy LTM” adındaki oyun modunun açıklamasına göre Savaş Bileti‘yle oyun dahil olan Lara Croft, Horizon Zero Dawn‘dan tanıdığımız Aloy karakteri ile takım olacaklar. Böylelikle Fortnite Horizon Zero Dawn kostümünün çıkacağı da kesinleşti. Her ne kadar bu oyun modunun ve kostümün oyuna ne zaman ekleneceğeni bilmesek de bilgileri sızdıran kullanıcı bunun “yakın zamanda” olacağını belirtiyor. Fortnite Bölüm 2 Sezon 6 ise 19 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek.

Oyuna dinozor ve vahşi hayvanların gelmesiyle Horizon Zero Dawn’dan Aloy karakterinin oyuna eklenmesi oldukça yerinde bir karar olmuş. Ayrıca Fortnite’a bu sezon tekrardan eklenen ve geliştirilen okçuluk sistemi de Aloy’un karakterine uyacaktır. 2017’de çıkış yapan Horizon Zero Dawn kabileleri içeren ilkellik hikayesi, karakterleri, açık dünyası ve görselleriyle oyuncular tarafından oldukça beğenilen bir oyun olmuştu.

Aşağıdan ise Fortnite Bölüm 2 Sezon 6’nın Savaş Bileti fragmanını izleyebilirsiniz.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir