Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Kısa Film Molası Etkinliği Duyuruldu

Fortnite Kısa Film Molası Etkinliği Duyuruldu

Epic Games çılgın etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek Fortnite içerisinde bir kısa film festivali düzenliyor. Detaylar haberimizde.

Oyun içerisindeki canlı konserleri, sinema filmi gösterimleri ve daha pek çok ses getiren etkinliği ile gerek battle royale türüne, gerekse de oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Fortnite bir kez daha görülmemiş bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Fortnite içerisinde düzenlenecek olan Kısa Film Molası adını taşıyan etkinliği duyuran Epic Games oyun içerisinde düzenlenecek bir kısa film festivalinin müjdesini vermiş durumda. Dünyanın dört bir yanından animasyon filmlerin gösterileceği festival 20 Şubat Cumartesi günü saat 03:00 itibariyle başlayacak. 21 Şubat tarihine kadar devam edecek olan etkinliğe katılan filmler Fortnite Çılgın Sahne‘de bulunan Büyük Ekran‘da 24 saat boyunca durmaksızın gösterimde olacaklar.

En İyi Kısa Animasyon dalında Oscar’a aday gösterilmiş filmlerin de oyuncular ile paylaşılacağı festivalde farklı dillerde altyazı seçenekleri de barındıracak. Böylece oyuncular filmleri anlamak konusunda da herhangi bir zorluk yaşamayacaklar. Pandemi döneminde festivallerin iptal edildiği, edilmeyenlerin ise online ortamlara taşındığı şu günlerde Fortnite‘ın atmış olduğu bu güzel adım bakalım oyuncular tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir