Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite Nolan Filmleri Gösterecek!

Fortnite Nolan Filmleri Gösterecek!

Oyun içerisinde düzenlediği etkinlikler ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Fortnite Nolan filmlerini oyun içerisinde göstererek çıtayı daha da yukarı taşıyor. Detaylar haberimizde.

Fortnite sinema dünyası ile içli dışlı olması ile de bilinen bir oyun. Star Wars, Marvel ve DC gibi markalarla düzenledikleri iş birlikleri ile adından söz ettiren oyun geçtiğimiz günlerde de dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan‘ın Tenet filminin fragmanını oyun içerisinde düzenlenen bir etkinlik ile oyuncuların karşısına çıkartmıştı. Çılgın etkinlikler düzenleyen Fortnite Nolan filmlerini oyuncular ile buluşturacağı bir etkinlik ile daha karşımıza çıkacak.

Fortnite Nolan

Etkinlik içerisinde gösterilecek olan Christopher Nolan filmleri ise Batman Begins, The Prestige ve Inception. 26 Haziran tarihinde başlayacak etkinlikte farklı ülkelerde farklı filmler gösterilecek, ancak maalesef etkinliğin düzenleneceği ülkeler arasında Türkiye şimdilik yer almıyor. Daha fazla oyuncuya ulaşmak için çeşitli yollar aradıklarını ifade eden Epic Games yetkilileri umarız en yakın zamanda bu harika etkinliği ülkemizde de oyuncularla buluşturmanın bir yolunu bulurlar. Fortnite Nolan filmleri ile iyice yükselttiği etkinlik çıtasını bakalım başka hangi çılgın etkinliklerle daha da yukarılara taşıyacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir