Anasayfa > Oyun Haberleri > Fortnite’dan Chadwick Boseman için Black Panther Anıtı

Fortnite’dan Chadwick Boseman için Black Panther Anıtı

Marvel’ın Black Panther ve Avengers filmlerinden tanıdığımız Black Panther rolündeki Chadwick Boseman geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Bu sezonki teması Marvel ve süperkahramanlar olan Fornite haritaya bir Black Panther Anıtı ekledi.

fortnite sezon 4

Fortnite önceki sezonlarında da Marvel ile anlaşarak oyuna çeşitli oyun modları getirmişti. Fakat yeni sezonda daha da büyük bir anlaşmaya imza atarak tüm sezonun konseptini Marvel süper kahramanları üzerine kurmuşlardı. Oyunun satın alınabilen Sezon Bileti‘nde Wolverine‘den Thor‘a, Storm‘dan Groot‘a kadar bir çok Marvel karakteri bulunmakta. Ayrıca yeni sezonla birlikte süper kahraman temalı bir çok silah, yetenek ve harita değişikliği de gelmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Marvel filmlerindeki Black Panther rolüyle tanınan ünlü aktör Chadwick Boseman aramızdan ayrılmıştı. Boseman 4 yıldır kanser hastalığı ile savaşıyordu. Epic Games ve Fortnite geliştiricileri Boseman’ın vefatından sadece birkaç gün sonra haritaya “Panther Monument” adında yeni bir ilgi noktası eklediler.

black panther anıtı

Epic Games bu değişikliğin sezon öncesinden temaya uygun bir şekilde planlandığını ve Sezon 4’ün bir parçası olduğunu açıkladı. Buna rağmen haritaya yeni eklenen Black Panther Anıtı bir çok oyuncunun ilk indiği nokta haline geldi. Hatta güncellemeden hemen sonra oyuncuların birlikte bu noktaya inerek ünlü aktöre saygılarını gösterdikleri görüldü.

Ayrıca sezon öncesinde veri madencilerinin bulduğu dosyalara göre sezonun ilerleyen zamanlarında bir Black Panther kostümü de oyuna gelecek. Oyuncular bu kostümden elde edilen gelirin kanserle savaşan organizasyonlara bağışlanmasını Twitter ve Reddit üzerinden belirtti.

Aşağıdan Marvel’ın Chadwick Boseman için hazırladığı anma videosunu izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir