Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Panther Başrolü Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti!

Black Panther Başrolü Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti!

 Black Panther başrolü Chadwick Boseman Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamaya göre 43 yaşında kolon kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.

Marvel sinematik evreninde filmi de yer alan Black Panther karakterini canlandıran başarılı oyuncu Chadwick Boseman’ın Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşım oyuncunun hayatını kaybettiğiyle alakalıydı. Paylaşımda oyuncunun hayatını kaybetmesine neden olan hastalığı ve ölüm nedeni açıklandı.  Chadwick Boseman’ın başröl oyuncusu olacağı Black Panther’ın devam filmi Black Panther 2’nin 2022 yılında çıkması planlanıyordu.

Marvel Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Açıklandı

Paylaşılan gönderiye göre Chadwick 4 yıldan beri kolon kanseri hastalığına sahipti. 2016 yılında 3.derece kolon kanseri hastalığına yakalanan Chadwick’in rahatsızlığı 4.dereceye doğru ilerlemişti. Birçok işini sayısızca kemoterapi ve ameliyat tedavisi görmesine rağmen yapmaya devam etti.  Evinde, ailesinin yanında ölü bulundu.

Black Panther Başrolü Chadwick Boseman Kimdir?

Chadwick Boseman, 29 Kasım 1976 tarihinde Güney Carolina ABD’de dünyaya geldi. en çok tanındığı ve başrolü olduğu Black Panther filmi, 3 farklı oscar ödülüne layık görüldü. Da 5 Bloods, Get on up 42, Netflix özel filmi 21 Bridges gibi pek çok yapımda yer alan başarılı oyuncu 43 yaşındayken, 4 yıldan beri mücadele ettiği kolon kanserine 28 Ağustos 2020 tarihinde yenik düşerek üzücü bir şekilde aramızdan ayrıldı.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir