Anasayfa > Sanat Haberleri > Marvel Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Açıklandı

Marvel Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Açıklandı

Disney Stüdyosu, geride bıraktığımız sene; 2020, 2021 ve 2022 yıllarında gerçekleştirilecek projeleri, vizyona girecek filmleri ve yayımlanacak dizileri açıklamış, bizler de büyük bir heyecanla gün saymaya başlamıştık. Lakin bize pek hayırlı gelmeyen 2020 yılı tüm sinema sektörüne büyük darbe vurdu. Haliyle, Disney de ve dolayısıyla Marvel sinematik evreni de bundan nasibini fazlasıyla aldı diyebiliriz.

Black Widow filminin vizyon tarihinin ertelendiği haberlerini daha önceden almış bulunuyorduk. Marvel filmlerinin yeni vizyon tarihi ise henüz birkaç saat önce açıklandı. İşte Marvel filmlerinin açıklanan yeni vizyon tarihleri:

  • “Black Widow” – 6 Kasım 2020
  • “The Eternals” – 12 Şubat 2021
  • “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” –  7 Mayıs 2021 
  • “Doctor Strange 2” – 5 Kasım 2021
  • “Thor: Love and Thunder” –  18 Şubat 2022
  • “Black Panther 2” – 6 Mayıs 2022 (planlanan çıkış tarihi)
  • “Captain Marvel 2” – 8 Temmuz 2022

Marvel Filmlerinin Yeni Vizyon Tarihleri Açıklandı!

Görüldüğü gibi yalnızca Black Panther filminin vizyon tarihi değişmemiş durumda. Erteleme olmasaydı 24 Nisan tarihinde yani 21 gün sonra vizyona girecek olan Black Widow solo filmi ise en çok beklenen yapımlardan yalnızca biriydi. Anlaşılan, Çin’in Wuhan şehrinden çıkıp, tüm dünyanın başına bela olan koronavirüs, Marvel evrenine kadar sıçramış durumda.

Her Biri Çok Önemli

Yukarıda listelemiş bulunduğumuz yapımların her biri oldukça önemli. Black Widow gibi mihenk taşı karakterlerden, Doctor Strange gibi oldukça güçlü ve sinematik evreni baştan aşağı sarsacak kadar önemli bir karakterin filminin etkilenmesi büyük sıkıntılara yol açabilir. Bu kısa vadede de, uzun vadede de böyle. Çünkü bu ertelemeler zincirleme bir ertelenme silsilesine dönüşecektir. Ki görüldüğü üzere bu “ertelenme silsilesi” başlamış durumda. Bu yüzden pandemi durumunun etkisi yalnız bu yıl değil önümüzdeki 3 yılı büyük ölçüde etkileyecektir. Umarız Disney bu ağır yükün altından bir şekilde kalkmayı başarır.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir