Anasayfa > Oyun Haberleri > Forza Horizon 4 İçin Yeni Mod Geliyor!

Forza Horizon 4 İçin Yeni Mod Geliyor!

Forza Horizon 4 için yeni mod geleceği duyuruldu! Popüler yarış serisi Forza Horizon’ın güncel oyunu Forza Horizon 4’e yeni gelecek oyun modu oyunun resmi Twitter hesabından duyuruldu. İşte detaylar.

Forza Horizon 5 Erken Çıkış Yapabilir

Playground Games ve Turn 10 Studios tarafından geliştirilen Forza Horizon  4, 28 Eylül 2018’de çıkışını gerçekleştirdi. Çıkışından bu yana geçen 2 yıllık süreçte birçok çeşitten güncelleme alan Forza Horizon 4, büyük bir kitleye sahip. Özellikle Microsoft’un oyun sektöründe Xbox Game Pass adı ile sunduğu serviste de yer alan yapım, birçok yeni oyuncuyu bünyesine katmayı başarıyor. Yeni sezonlar, yeni güncellemeler, bolca çeşit araba derken oyuna eklenecek yeni bir mod duyuruldu.

Forza Horizon’ın resmi Twitter sayfasından paylaşılan gönderide Super7 adı verilen yeni oyun modu duyuruldu. Yaklaşık 1 dakikalık tanıtım videosu paylaşıldı. Super7 adı verilen oyun modu aslında özellikle Gta 5 online’da karşımıza çıkan Stunt yarışlarını içeriyor. Birçok farklı çeşit rampalar, ince borular, tüneller,  bol bol yüksekten uçmalar, zorlu parkur yarışları kısaca heyecanı zirveye çıkaran yarışlar geliyor. Bu mod sayesinde bu tarz parkurlar oluşturabilecek ve diğer oyuncular ile bunları paylaşabileceksiniz. Bunun yanında farklı haritalarda da oynayabileceksiniz.

Super7 oyun modu Forza Horizon 4’e gelen yeni güncellemeyle birlikte oyuna eklenmiş olacak. Acaba Stunt yarış severleri sevindirecek oyun modu Super7, beğenilecek mi? İleride Forza Horizon 4 için yeni mod veya modlar gelecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

 

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir