Anasayfa > Oyun Haberleri > Forza Horizon 5 Oyun İçi Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Forza Horizon 5 Oyun İçi Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Forza Horizon 5 için 4K çözünürlükte paylaşılan yeni fotoğraflar oyunun grafikleri ve yeni manzaralarını oyunculara tam kalite ile sunuyor.

Son zamanların en başarılı yarış oyunu serilerinden biri olarak sayılan Forza Horizon serisinin yeni oyunu olacak Forza Horizon 5 için Microsoft ve Playground Games tarafından yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. 4K çözünürlükte paylaşılan bu fotoğraflar bize serinin yeni oyununun grafik kalitesi ve manzaraları hakkında çok daha ulaşılabilir bir bilgi veriyor.

Forza Horizon her yeni oyununda oyuncuları grafikleriyle ve manzaralarıyla büyüleyerek “artık bundan daha iyisi ne yapabilirler ki” gibi soruları her seferinde alt üst ediyor, ve Forza Horizon 5 ile de etmeye devam edecek gibi gözüküyor. Meksika’nın sahillerinden tutun kurak çöllerine kadar yüzlerce arabayla birçok yeni alan ulaşıma açık olacak.

Boomerang X İnceleme Dosyası

Forza Horizon 5 jungle

Forza Horizon 5 hills

Forza Horizon 5 farmland

Forza Horizon 5 desert

Forza Horizon 5 desert 2

Forza Horizon 5 coast

Forza Horizon 5 coast 2

Forza Horizon 5 city

Forza Horizon 5 canyon

Forza Horizon 5 volcano

Forza Horizon 5 swamp

Eski oyunlarda da gördüğümüz gibi haritanın farklı yerlerinde taklalar ya da uzağa atlamalar gibi numaralar yapabileceğiniz ve farklı oyuncularla sıralamalarda yükselmek için savaşacağınız oyun modları da çok büyük ihtimalle oyunda kalacak. Bunların yanında Expedition, yani kelimenin tam anlamıyla “sefer” anlamına gelen yeni bir oyun moduyla Meksika’nın keşfedilmeye ve görülmeye değer alanlarına maceraya çıkabileceksiniz.

Bundan sadece 1 ay önce duyurulmuş olsa da oyunun çıkış tarihi çok da uzak değil. PC, PlayStation5 ve Xbox Series X/S için 9 Kasım 2021‘de çıkacak. Forza Horizon ve oyun camiasındaki yeni haberleri kaçırmamak için sitemizi takipte kalın!

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir