Anasayfa > Oyun Haberleri > G.U.N Duyuruldu: VALORANT’a Yeni Silah Kaplama Serisi Geliyor!

G.U.N Duyuruldu: VALORANT’a Yeni Silah Kaplama Serisi Geliyor!

Riot Games’in stratejik nişancı oyunundaki yeni silah kaplama serisi Gravitational Uranium Neuroblaster, G.U.N kısaltmasıyla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda sızdırılmasınına ardından duyurulup oyuna eklenen EGO silah kaplamalarının ardından VALORANT’ta yeni bir kaplamayla karşı karşıyayız. Retro-uzay temasıyla bezenmiş olan G.U.N kaplamalı silahlar, alışılmışın oldukça dışında bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Spectre, Bucky, Operator, Classic silahlarının sahip olacağı bu kaplama serisinde özel bir bıçak ve silah uğuru da bulunacak. G.U.N kaplamasındaki bıçak ise öncekilerin aksine varsayılan bıçağın renklendirilmiş bir hâli değil, tamamen farklı ve ilginç bir yakın dövüş silahı olarak karşımıza çıkacak. Bu konuda eleştiriler alan Riot Games, oyuncuların sözlerini dikkate almış gibi gözüküyor.

1960’lı yıllardaki uzay keşifleri, ve bu keşiflerden beslenen bilim-kurgu eserlerinin temasında oluşturulmuş olan G.U.N serisindeki silahlar bireysel olarak 1775 VP’ye alınabilecek. Serinin toplam fiyatı hakkında herhangi bir net bilgi olmasa da bu serinin fiyatının önceki Premium kaplama serisi olan EGO’nun 7.100 VP’lik fiyatıyla eşit olması beklenmekte. G.U.N kaplama serisi, 30 Eylül’de VALORANT oyuncularıyla buluşacak.

Bu seri hakkında düşünceleriniz nelerdir, verilecek paraya değer mi? Diğer kaplama serilerinden farklı olarak neyini beğendiniz? Fikirlerinizi yorumlardan bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

VALORANT Ego Silah Kaplamalarını Duyurdu!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir