Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Ego Silah Kaplamalarını Duyurdu!

VALORANT Ego Silah Kaplamalarını Duyurdu!

VALORANT Ego adını taşıyan yeni silah kaplamaları serisini resmi Twitter hesabı üzerinden oyuncular ile paylaştı. Detaylar haberimizde.

Çıkışını gerçekleştirdiği ilk günden bu yana oyuncular tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan VALORANT oyuna yeni içerikler ekleyerek oyuncuların ilgisini her daim canlı tutmakta kararlı. Oyuna eklenen yeni ajanlar ve oyun modlarının yanı sıra geliştiriciler yeni silah kaplaması paketlerini de aralıklarla oyuna ekliyorlar. VALORANT‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir gönderiye göre bu silah kaplaması paketlerinin son halkası da Ego serisi olacak.

Geçtiğimiz günlerde veri madencileri tarafından sızdırılmış olan Ego adlı set böylelikle VALORANT geliştiricileri tarafından da doğrulanmış oldu. Tanıtım videosunda şimdilik yalnızca Ego silah kaplamasına sahip bir bıçak gösterilmiş olsa da Guardian, Stinger, Vandal ve Ghost silahlarının da bu kaplamaya sahip olacakları belirtilmiş durumda. 1.08 güncellemesi ile birlikte oyuna eklenmesi beklenen yeni silah kaplaması serisinin fiyatı ise henüz açıklanmış değil.


”Egonu besle” notu ile paylaşılan ve altın ağırlıklı rengi ile göze çarpan silah kaplaması serisinin Ejder Ateşi silah kaplamasına benzer olarak özel animasyonlara sahip olup olmayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyan konular arasında. Sade ancak buna karşın etkileyici tasarımı ile dikkat çeken VALORANT Ego serisi silah kaplamaları bakalım çıkışını gerçekleştirdiğinde oyuncular tarafından ne gibi yorumlar ile karşılanacaklar?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir