Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Silah Görünüm Seti “Oni” Karşımızda!

Yeni VALORANT Silah Görünüm Seti “Oni” Karşımızda!

VALORANT’ın 1.04 yamasıyla oyuna eklenen silah görünüm seti Oni, şıklığıyla bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

VALORANT, silahlara eklediği görünümlerle oyuncuların dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Son eklenen set Ejder Ateşi’nde gördüğümüz üzere görünümler genelde beğenilse de fiyatlar cep yakmakta. Oyuna 1.04 yaması ile son eklenen silah görünüm seti Oni oluyor.

Japon kültüründen ögeler içeren silah kaplamasının dört farklı çeşidi ve yedi adet geliştirmesi bulunuyor. Kırmızı-sarı olarak başlayan kaplamanın geliştirmelerde açabileceğiniz üç farklı çeşidi daha var. Geliştirmenin dördüncü seviyesinde estetik açıdan oldukça güzel olan bir Özel Bitiriş de yer alıyor. Oni görünümü, Phantom, Bucky, Shorty ve Guardian silahları için uygunken bir de bıçak versiyonu var. Şeytan maskesi ve dişlerin keskin kısım olmasıyla yakın dövüş silahı göz alıcı nitelikte. Son gelen yamanın ardından şu anda bütün kostümler oyunda bulunuyor.

Riot’tan Fragloser, yaptığı açıklamada bu görünümü üretmekten oldukça zevk aldıklarını belirtti. Silah tasarımcısı, ileride herkesin karakterini yansıtan kaplamaların yapılmasını umduğunu söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir