Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT 1.04 Yama Notları Paylaşıldı

VALORANT 1.04 Yama Notları Paylaşıldı

VALORANT 1.04 yaması ile birlikte Raze, Brimstone, Viper ve Cypher başta olmak üzere bir çok konuda yenilikler ile geldi. Detaylar haberimizde.

Riot Games yeni FPS oyunları VALORANT‘ı her daim ilgi çekici ve güncel tutmak konusunda kararlı. Kapalı betasından bu yana oyuncuların büyük ilgisi ile karşılanan VALORANT 1.04 yaması ile birlikte karşımıza çeşitli ajan değişiklikleri ve güncellemeler ile çıkıyor. Viper için yapılan güçlendirmelerin özellikle göze çarptığı yamanın detayları ise şöyle;

Viper‘ın ultisinin süresi bitmeden önce ulti alanı dışında geçirebileceği maksimum süre 5’den 12 saniyeye çıkartılmış durumda. Buna ek olarak Viper artık ulti tuşuna basarak ultisini yarıda kesebilecek. Ayrıca Viper‘ın ulti yeteneğinin etki alanında bulunan rakiplerin de mini harita üzerinde görüşleri kısıtlanacak ve tespit ettikleri düşmanları takım arkadaşları mini haritada göremeyecekler. Karakterin görüş kısıtlama etkisi sınırında bulunan düşmanların ışığının parlaklığı da daha belirgin olması için arttırılmış durumda. Çürüme yeteneği için ise saniye başına etki 10’dan 15’e çıkartılmış durumda. Ayrıca Çürüme artık etkisini kaybetmeye başlamadan önce 2,5 saniye daha kalıcı olacak. Zehir Perdesi ve Zehir Bulutu yetenekleri ise artık aynı anda kullanıldıklarında bir yeteneğin tükettiği kadar kaynak tüketecekler.

Raze‘in ulti yeteneği olan Nefes Kesen‘in bedeli ise 6’dan 7’ye yükseltilmiş durumda.

Brimstone için de benzer bir karar alınarak ulti yeteneği olan Uydu Saldırısı‘nın bedeli 6’dan 7’ye çıkartılmış durumda. Kuvvet İşareti yeteneği de artık rakipleri güçlendirmeyecek ve yeteneğin etki ettiği alanı düşmanlar göremeyecek. Geliştiriciler bunlara ek olarak karakterin ekranda gördüğümüz kolları için de bazı düzeltmeler yapmışlar.

Cypher 1.04 yaması ile birlikte Siber Kafes yeteneğini satın alma aşamasında yerden alabilecek.

VALORANT 1.04 yamasının tüm detaylarına ve yapılan diğer değişikliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir