Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni VALORANT Ajanlarının Yetenekleri Sızdırılmış Olabilir!

Yeni VALORANT Ajanlarının Yetenekleri Sızdırılmış Olabilir!

Oyuncular tarafından merakla beklenen yeni VALORANT ajanlarından bazılarının yetenekleri sızdırılmış olabilir! Detaylar haberimizde.

Kapalı beta döneminden bu yana oyuncuların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan VALORANT‘ta her oyun tarzından oyuncuya hitap edecek bir karakter bulunuyor. Şimdilik karakter havuzunda 11 ajan bulunsa da geliştiriciler bu sayının artacağını çeşitli açıklamalarında oyuncular ile paylaşmışlardı. Veri madencilerinin sızdırdığı çeşitli bilgiler de oyuna eklenmesi planlanan yeni VALORANT ajanlarının yeteneklerini ortaya koyuyor olabilir.

Hakkında sızıntı yapılan ajanlardan ilki olan Crusader iddialara göre el bombasına benzer bir yeteneğe sahip olacak. Buna ek olarak karakter bir de Spike‘ı kurarken hasar almasını engelleyecek, aynı zamanda da fırlatılabilir olacak bir kalkan yeteneğini de kullanabilecek gibi görünüyor.

yeni VALORANT

Yetenekleri konusunda sızıntı yapılan bir diğer yeni VALORANT ajanı ise Shatter. Bu ajan ise iddia edilenlere göre kendisinin bir klonunu yaratabilecek. Yarattığı klon ile rakibi aldatabilmesinin yanı sıra klonunu tıpkı bir kamikaze gibi rakibin üzerine göndererek onu patlatabilecek. Bu yeteneği ile Raze‘in C yeteneği olan Bombot‘u hatırlatan karakter daha çok düşmanları aldatmak ve kafa karıştırmak gibi yetenekleri sayesinde savaş alanında öne çıkacak gibi görünüyor. Sızdırılan bir ses dosyası da karakterin klonunu patlamak üzere rakibin üzerine gönderdiği zaman neler olacağının ipuçlarını içeriyor.


Elbette ki bu bilgilerin hiç birinin resmi olmadığını ve Riot Games tarafından onaylanmadığını da hatırlatmakta fayda var. Veri madencileri tarafından yapılan bu sızıntılar yalnızca oyun dosyaları arasında bulunduğu iddia edilen bilgiler.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir Yorum

  1. Valorant CS ye tek atar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir