Anasayfa > Oyun Haberleri > Riot Games Hackerlar İçin Gizli Bir İş İlanı Verdi!

Riot Games Hackerlar İçin Gizli Bir İş İlanı Verdi!

Oyun dünyasının adından sıkça söz ettiren firmalarından olan Riot Games hackerlar için gizli bir mesajla iş ilanı verdi. Detaylar haberimizde.

Riot Games oyuncuların karşısına son olarak VALORANT ile çıktı. Kapalı beta döneminden itibaren oyuncuların yoğun ilgisi ile karşılanan oyun ile birlikte Vanguard adlı hile karşıtı sistemi de hayatımıza girdi. VALORANT‘ta hilecilere göz açtırmayan sistem bu kez alışık olduğumuzdan çok daha farklı bir işlevle kullanılması ile gündemde. Riot Games Vanguard hile karşıtı sisteminin dosyaları arasına gizlediği bir mesaj ile hackerlar için bir iş ilanında bulundu.

Riot Games hackerlar

Sistem dosyaları arasında bu gizli mesaja erişebilecek kadar yetenekli olan bilgisayar korsanlarına Riot Games iş fırsatı sunuyor. Gizli mesajda ise ”Packman tarafından korunmaktadır, bir Riot Games ürünü. Anti-hile takımı tarafından <3 ile geliştirildi. Bizler her zaman için yetenekli insanları işe alıyoruz. Eğer bu mesajı bulursanız iş ilanları sayfamıza bir göz atmanızı ve ilginizi çeken bir şey olup olmadığını kontrol etmenizi öneriyoruz” ifadeleri yer alıyor. Riot Games bilgisayar korsanları için verdiği bu iş ilanı ile oyunun güvenlik açıklarını onları en iyi tespit edebilen insanları kullanarak gidermeyi amaçlıyor.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir