Anasayfa > Oyun Haberleri > Gabe Newell Apex Legends Hakkında Konuştu

Gabe Newell Apex Legends Hakkında Konuştu

Valve’ın patronu Gabe Newell Apex Legends hakkındaki fikirlerini ortaya koyan açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve 2019 yılında hayatımıza giren Apex Legends o tarihten bu yana hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşmayı da başardı. Son yılların gözde oyun türlerinden battle royale’in de başarılı temsilcilerinden olan Apex Legends geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden de oyuncularla buluşmuş ve çapraz platform desteğine de kavuşmuştu. Oyuncuların dikkatini üzerinde toplamayı başarmış olan oyun görünüşe göre Gabe Newell‘ın da dikkatini çekmiş durumda. Newell yaptığı açıklamalarda Apex Legends oynamak istediğini dile getirdi.

Gabe Newell wants to play Apex from r/apexlegends

Newell yaptığı açıklamalarda ”oynamaya başlamak istediğim fakat henüz oynamadığım bir oyun Apex Legends. Bahanem yok, ama Apex Legends‘ı daha fazla oynamak isterdim”  ifadelerini kullandı. Valve‘ın patronu ayrıca oyunu oynarken zevk almanın yanı sıra bir oyun geliştiricisi olarak çok şey öğreneceğine emin olduğunu da sözlerine eklemiş durumda. Gabe Newell tarafından Apex Legends hakkında sarf edilen bu sözlerin ardından oyunun geliştiricilerinden de yanıt gecikmedi. Topluluk ve İletişim Direktörü Ryan Rigney ”Siz ve ekibiniz baş tasarımcılarımız ve yöneticilerimizle birkaç oyun oynamak isterseniz lütfen bize bildirin. Büyük hayranınızız” ifadelerini kullandı. Bakalım Gabe Newell‘ın övgü dolu sözlerinin ardından ilerleyen günlerde onu gerçekten de Apex Legends oynarken görebilecek miyiz?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. ”Siz ve ekibiniz baş tasarımcılarımız ve yöneticilerimizle birkaç oyun oynamak isterseniz lütfen bize bildirin. Büyük hayranınızız” cümlelerini okuyunca bi tebessüm ettim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir