Anasayfa > Oyun Haberleri > Gamescom 2020’den Project Wingman Fragmanı

Gamescom 2020’den Project Wingman Fragmanı

Tom Clancy’s H.A.W.X ve Ace Combat gibi uçuş oyunları 2000’li yılların başlarında oyuncular arasında oldukça ünlüydü. Bağımsız geliştirici RB-D2 tarafından geliştirilen yeni uçuş aksiyon oyunu Project Wingman için yeni fragman geldi.

Bir zamanlar oyun sektörünün en sevilen türlerinden olan arcade oyunlar zamanla yerini hikaye tabanlı oyunlara bırakmıştı. Bu değişimden en çok etkilenen alt türlerden biri ise Tom Clancy’s H.A.W.X ve Ace Combat gibi arcade uçuş aksiyon oyunları olmuştu.

Bağımsız geliştirici RB-D2 birkaç yıldır bu türü yeniden canlandırmak için Project Wingman üzerinde çalışıyor. Kickstarter üzerinden desteklenen oyun geçtiğimiz yıl Steam mağazasında kendine bir sayfa edinmeyi başarmıştı.

project wingman gameplay

Project Wingman, önceki başarılı arcade uçuş aksiyon oyunlarının en iyi yönlerinden esinlenilerek geliştiriliyor. Bir simülasyon oyununun aksine gerçeğe yakınlık kısmına fazla takılmayarak eğlenceli ve sürükleyici bir tekli oyunculu deneyim yaşatmayı hedefliyor. Eğer daha gerçekçi bir simülasyon oyunu arıyorsanız yeni çıkış yapan Microsoft Flight Simulator ‘ı deneyebilirsiniz. Alternatif bir zaman diliminde geçen oyunda günümüzde bulunmayan fakat gelecek temalı oyunlardan aşina olduğumuz silahları ve teknolojileri kullanabileceğiz. Çeşitli oyun modları bulunduran oyunda ayrıca VR desteği de bulunacak.

Hali hazırda canlı olarak devam etmekte olan Gamescom 2020‘de oyunun yeni bir fragmanı da gösterildi. Aşağıdan bu fragmanı izleyebilir, buradan oyunun Alpha halindeki demosunu test edebilirsiniz.

Project Wingman 2021’de oyuncular ile buluşacak. Oyunun Steam mağaza sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir