Anasayfa > Oyun Haberleri > Gamescom Awards 2020 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Gamescom Awards 2020 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Her yıl Gamescom fuarı kapsamında verilen Gamescom Awards ödüllerinin bu seneki sahipleri belli oldu. Geceye damgasını ise Cyberpunk 2077 vurdu. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden biri olan ve Almanya’nın Köln şehrinde her yıl düzenlenen Gamescom fuarı bu sene COVID-19 engeline takılmıştı. Birçok etkinlik gibi online olarak düzenlenmesine karar verilen etkinlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Gamescom Awards ödülleri dağıtıldı. Toplamda 26 farklı kategoride ödül dağıtılan etkinlikten Cyberpunk 2077 daha çıkışını bile gerçekleştirmediği halde 5 ödül ile ayrıldı. Haliyle bu durum da oyuna dair beklentilerimizi iyice yükseltti.

Gamescom Awards

En iyi PC oyunu, en iyi RPG oyunu, Gamescom’un en iyisi, oyuncular tarafından en çok istenen ve en iyi Sony PlayStation oyunu kategorilerinde ödüle layık görülen Cyberpunk 2077‘nin yanı sıra en orijinal oyun ödülü ise Voidtrain‘in oldu. En iyi devam oyunu kategorisinde ödülü kucaklayan isim Borderlands 3 olurken en iyi simülasyon oyunu ödülü ise Project CARS 3‘e gitti. Bakalım törende ödülleri silip süpüren Cyberpunk 2077 çıkışı ile beklentileri karşılamayı da başarabilecek mi?

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Çok hype landı umarım beklentiyi karşılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir