Anasayfa > Oyun Haberleri > Gamescom 2020 Online Bir Formatta Düzenlenecek

Gamescom 2020 Online Bir Formatta Düzenlenecek

COVID-19 salgını sebebiyle iptal edildiği açıklanan Gamescom 2020 fuarı bu sene çevrimiçi bir etkinlik ile takipçileri ile buluşacak. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını neredeyse her sektörü etkilediği gibi oyun dünyası üzerindeki etkilerini de göstermeye devam ediyor. QuakeCon ve dünyanın en büyük oyun fuarı olarak anılan E3‘ün iptali sonrasında bir iptal haberi de Gamescom 2020 için geldi. Dünyanın en prestijli oyun fuarları arasında gösterilen etkinlik için bu sene farklı bir yol izlenecek.

Her yıl Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen etkinlik için bu sene tarih 25 Ağustos olarak duyurulmuştu. Ancak COVID-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında Almanya hükümeti toplu olarak yapılacak etkinlikleri Ağustos ayının kadar uzatmış durumda. Bu sebeple fuar organizatörleri takipçilerin karşısına online bir etkinlik ile çıkma yoluna gidecekleri haberini paylaştılar.

Gamescom‘un resmi Twitter üzerinden yapılan açıklamada fuarın çevrimiçi bir formatla da olsa kesinlikle düzenleneceği bilgisi takipçiler ile paylaşıldı. Kısa süre içerisinde daha fazla detayın geleceğini bildiren Gamescom yetkilileri etkinlik planı ve Gamescom 2020 fuarında göreceğimiz sunumları ise ilerleyen günlerde paylaşacaklar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir